local-stats-pixel fb-conv-api

Superhex.io spēle - iekarot visus sešstūrus kartē!1

6 0

Kategorijā io spēles ir novērtēts, ka Superhex.io ir viena no labākajām šajā kategorijā esošajām spēlēm, kad kāds mēģina to atskaņot, tad spēle piesaista viņu un viņš to nevar atļauties, jo tas ir aizraujošs spēlēšanas veids, kurš satver jūs. bo grafiku, plašu krāsu paleti un vairāk jautrības primārajā versijā. Atšķirībā no citām populārām IO spēlēm, piemēram, Agar.io vai Slither.io, Superhex io programmā jums nav jāēd pārējie spēlētāji. In Superhex.io jūsu mērķis ir iekarot tik daudz sešstūru kartē, cik iespējams, aizverot to ar savu krāsainu taku un pievienojiet to atpakaļ jūsu esošajā teritorijā. Katrs Superhex io bloks ir 1 punkts un aizņem 0,003% no kartes. Jūs uzvarēsit spēli, ja jūs uzvarēsit visu karti, proti, ja teritorija sasniegs 100%. Pat ja jūs nevarat redzēt savu atrašanās vietu kartē, jūs zināt, cik daudz jūs jau esat aizņemts. Bet esi uzmanīgs, ja kāds spēlētājs pieskaras tavai takai, tu zaudēsi un atkal sāk visu.

Superhex.io spēlē kontrole ir izmantot peli, lai izspēlētu savu raksturu. Jūsu raksturs sekos vilktā trajektorijai. Izveidojiet teritoriju, zīmējot formas ar krāsainu līniju un savienojot tās ar savu esošo teritoriju. Jums ir vāja vieta, jūsu līnija. Ja ienaidnieks to piesaista, spēle jums būs beigusies. Jūs varat arī savienot visus blakus esošos gabalus ar savu bāzi un nozagt sešstūru no citiem spēlētājiem un, protams, nogalināt tos, lai iegūtu vairāk vietas paplašināšanai. Neskariet kartes malas, pretējā gadījumā jūsu pūles nebūs veltīgas.

Izveidojiet leņķveida formas un pievienojiet tos vēlāk. Tas palīdz jums vienmēr palikt tuvu jūsu teritorijai un vienlaikus iekarot daudz sešstūru.
Izaicini citus spēlētājus, ieejot viņu teritorijās un nonākot pie viņiem, mēģinot to atgriezt.
Fotografējot, dariet līknes, lai maksimāli aizsargātu.
Vienmēr saglabājiet savu līniju ekrānā.
Nelieciet tev pašu asti!
Jūs vēlaties uzņemt lielu teritoriju? Centieties nokļūt līdz kartes malai, jo ir mazāk konkurences.

6 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

 emotion 

0 0 atbildēt