local-stats-pixel fb-conv-api

Spēlēt spēli ir labi vai slikti?2

17 1

Jo lielāka izklaides metode kļūst arvien jaunāka. Viņiem nav jāzina, kā spēle ir. Viņi to pavadīs laiku, aizmirsīsim strādāt par vingrinājumu, neņem vērā viņu mācības skolā. Sākumā viņi vēlas sekot līdzi tendencii, bet pēc tam viņiem ir grūti atstāt šo ieradumu, kas rada nopietnas sekas. Viņi piešķir svarīgu vietu uzvarai, tērē daudz naudas spēlē, lai pārliecinātos. Viņi aizmirst, ka spēļu spēle ir tikai izklaides līdzeklis pēc stresa klasēm, lai viņi viegli kļūtu atkarīgi.

Agrāk es vienmēr domāju, ka spēlēšanas spēle bija slikta, jo daudzi ļaudīm studēja un vecākiem raizējās pārāk daudz spēļu. Bet, kad es uzaugu, es saprotu, ka es kļūdu aizraušanās ar atkarību. Tāpat, spēlējot spēli vienmēr ir priekšrocības un trūkumi.

Tomēr spēlei ir dažas priekšrocības.

Pirmkārt, mēs varam reaģēt visātrākais veidā visos apstākļos, mēs varam kļūt par spēļu radītāju un gūt labas komandas darba iemaņas.

Otrkārt, mēs varam izpētīt jebkādas kontrolētas spēles veidu, atrast noteikumus katrā spēlē un izstrādāt to ideju nākotnē. Jūs varat arī būt labākais draugs un dzīvot atbildīgāk. Vissvarīgākais ir tas, ka cilvēkiem, kas spēlē spēli, ir laimīgs laiks, atpūsties, lai koncentrētos uz mācīšanos vai darbu.
Atskaņot spēli nav slikti, bet to spēle kļūst slikta. Ļaujiet mēģināt spēlēt spēli vienu reizi, un jūs nejutosiet vīlušies.

Kad man ir brīvais laiks, es devos uz vietni Paperio.org, lai spēlētu spēli un pieredzētu šeit. Ir daudz lielisku Io spēles, piemēram: Paper.io, Bonk.io, Agar.io, slither.io un citas citas spēles. Varat to arī dalīties ar saviem draugiem un baudīt kopā.

Tavā aptaujā, spēle ir laba vai slikta? Coment zemāk, ja jums kāds ir oppinion.

Paldies par jūsu apmeklējumu!

17 1 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Izklausās tulkots ar Google Translate emotion

3 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt