local-stats-pixel fb-conv-api

Kā producēt hiphopu3

Sveiki! Šis ir raksts kā producēt hiphopu uz FL studio (fuity loops) pat tad, ja (pagaidām) nejēdz neko no mūzikas. Kāpēc FL studio? Jo tas ir vienkāršākais un iesācējiem draudzīgākais DAWs (DIGITAL AUDIO WORKSTATION) kādu zinu. Otrkārt, demo versija ir pieejama jebkuram un ar to var pat eksportēt (saglabāt) dziesmas ja negrasās tās izmantot komerciālos nolūkos (pelnīt naudu). Esmu mēģinājis arī Ableton, bet pie tā vēl jāpierod.

Zinu, ka internetā ir pilns ar totāliem ekspertiem, kas skatījušies youtubē daudz video un pārzina šo tēmu, kaut gan vienīgais, kas viņiem ir sarakstījis dziesmu ir Nexus (es nemeloju, nexus "plugins" tiešām pats raksta mūziku), tāpēc teikšu uzreiz, es pats esmu iesācējs, jā. Bet.. esmu izglītojies pašmācības ceļā un atklājis tiešām vienkāršus veidus, kā iemācīties, atskaņot un pat rakstīt mūziku. Un goda vārds, cik daudzi no jums ir redzējuši video, kur tiešām māca? Es tikai skatos, kā paši spēlējas ar Nexus.

Savas mūziķa gaitas uzsāku astoņpadsmit gados, kad nopirku sev pirmo ģitāru. Tā nu sanāca, ka smagas atkarības un kompleksu dēļ pazaudēju iedvesmu uz mācīšānos (ne uz radīšanu). Jā, lai būtu fruity loops producents, nav daudz jāmācās, goda vārds. Viss, kas jāzina iesācējam, ir šinī rakstā. Spied uz bildēm, ja gribi skaidrāk saskatīt! Zemāk dzirdama dziesma, ko es izveidoju ar šīs dziesmas fragmntiem.

https://www.youtube.com/watch?v=v3nofXEuwtE

« 1  2  3  4  5 »
21 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Uz reiz atpazinu veco labo " FLStudio".Tā nevienu neiemācīsi,tur pašam jāņemās un tad sapratīs.

3 1 atbildēt
Man patīk tavs ieguldījums radošajā attīstībā, bet Motorwalwes ir sava taisnība. Tur vnk jākjeras klāt un viss.Bet tāpat cool.
1 0 atbildēt