local-stats-pixel fb-conv-api

Kā kļūt par labāko Bonk.io spēlētāju jebkad1

10 0

Bonk.io ir multiplayer fizikas spēle. Tā ir viena no slavenā spēlēm un ir viena no desmitiem populāru .io spēļu. Šī ir ļoti vienkārša, aizraujoša multiplayer spēle, kas izliek jūs pret citiem cilvēkiem visapkārt kaujas royale. Ar šo spēli, kas vienlaicīgi var vienlaikus spēlēt 8 spēlētājus. Spēlētājs var cīnīties ar saviem draugiem un ienaidniekiem no jebkuras vietas pasaulē.

Šajā spēlē tu iegūsti bumbu un spēlē pret citiem tiešsaistes spēlētājiem, pēdējais, kas izdzīvo, uzvar kārtu vai līmeni. Tas, kurš pārsvarā iegūst līmeni, uzvar spēlē.
Ja jūs pametat agri no viena līmeņa, nākamais solis tiek automātiski apvienots ar citiem dalībniekiem. Tas ir pietiekami grūti turēt skatē, platformas pārvietojas haotiski un ienaidnieki cenšas atbrīvoties no pretiniekiem. Centieties izturēt visas grūtības, šķēršļus, slazdus un izdzīvot pasaulē "fizikas-ballīte"!

Kā spēlēt Bonk.io spēli

Lai spēlētu Bonk io spēli, varat izmantot bulttaustiņus, lai pārvietotu savu spēli. Papildus turiet X taustiņu, lai padarītu sevi smagu no citiem. Lai iegūtu impulsu, jums ir jābūt smagam. Tad jūs varat ielauzties savos ienaidniekos, un viņiem būs grūti justies. Viņi arī nespēs tevi pārvietot. Ja jūs vēlaties uzvarēt spēli, jums ir jāpiespiež ienaidnieki uz robežas. Pēdējais vīrs, kurš izdzīvo, uzvar spēlē.

Izmantojiet spēļu līmeņa redaktoru, lai viegli izveidotu savas kartes un pēc tam spēlētu uz tām! Spēlējiet simtiem vietnes izveidoto pielāgoto karšu un augšupielādējiet savus, lai citi atskaņotu.

Izmantojiet ātrās atskaņošanas funkciju, lai ātri nonāktu spēlē, vai izveidotu pielāgotas spēles un iestatītu to, ja vēlaties.

Bonk.io labākā stratēģija ir uzmanības centrā, un dodoties no ienaidniekiem var būt tikpat efektīva kā jūsu ienaidniekiem.

Bonkio tiek pastāvīgi atjaunināts ar jaunām funkcijām un uzlabojumiem. Pievienojies šai spēlei un kļūstiet par vienu no pirmajām. Un pats galvenais - ir jautri!

10 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

 emotion 

0 0 atbildēt