local-stats-pixel fb-conv-api

Agar.io - lieliska multiplayer tiešsaistes darbības spēle.2

5 0

Agar.io ir lieliska multiplayer tiešsaistes darbības spēle. Tavs uzdevums ir kontrolēt savu tiny šūnu un ēst citiem spēlētājiem, lai augt lielāki. Bet skatīties: spēlētāji lielāki, nekā jūs mēģināsiet padarīt tos viņu pusdienas. Izdzīvo un ēd pietiekami ilgi, lai kļūtu par lielāko spēli!

Kā spēlēt?
- Izvēlies segvārdu: tas var būt viss, ko vēlaties, taču ir dažas īpašas lietas!
Ievietojiet jebkuras valsts nosaukumu, un jūsu šūna būs karogs.
Ievietojiet Doge un jūs būsiet suns. Un tur ir daudz vairāk, ka jūs varat atklāt!

- Lai spēlētu šo spēli, jums tikai jāpārvieto peli, un šūna seko kursora ekrānam. Dažreiz tas palīdz sadalīt savu šūnu divās daļās, lai pārvarētu savu ienaidnieku un izvairītos no nāves, lai to izdarītu, nospiediet SPACE. Lai atkal apvienotu savu šūnu, ļaujiet lielākajai daļai uzņemt mazāko. Gadījumā, ja jūs vēlaties veidot komandu ar citiem spēlētājiem, tos piesaista, barojot tos daži no jūsu masas, nospiediet W, lai izspiestu masu. Ņemiet vērā zaļus apļus ar asām malām, viņi sadalīs jūsu šūnu daudzos ļoti mazos gabaliņos un iemetīs tos diezgan lielā attālumā, tāpēc jūsu ienaidniekiem būs viegli absorbēt šos mazos gabaliņus.

- Sāciet, ēdot daudz mazu šūnu. Agarijas mērķis ir audzēt šūnu, norijot gan nejauši ģenerētus mazus krāsainus punktus, kas nedaudz palielina šūnas masu un mazākās šūnas, bet lielākus to neietekmē. Jūs zaudējat, ja visu jūsu šūnas masu norij kāds cits spēlētājs. Jo vairāk masu ir jūsu kamerā, jo lēnāk tas būs. Lielās šūnas arī nepārtraukti zaudē savu masu.
Jums vajadzētu pamanīt, ka kļūst lielāks, mazās šūnas nepalīdz jums augt tik daudz. Mēģiniet augt, pieaugot. Kad jums ir 250 vai vairāk masas, jums vajadzētu sākt pārvarēt citas šūnas.
- Lure šūnas pret jums ir izstumt kādu masu.
To izdarāt, nospiežot simbolu "bullseye". Kad šūnas nāk pret tevi, jūs varat tos sadalīt un ēst. Jūs sadalāt pirkt nospiežot lieta, kas izskatās kā procentu simbols.
- Izveidojiet komandu un izveidojiet alianses!
Ja jūs izstumjat kādu savu masu kādā citā, tas var likt viņiem domāt, ka jūs vēlaties ar viņiem sadarboties. Komandas ir lielisks veids, kā palikt dzīvs.
Kāds tev izved masu; Viņi var melot, lai viņi tevi ēd.

Pievienojies spēlē un kļūstiet par pirmo vietu Leadboard!

5 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Tāds bezsakarīgs teksts. Atkal google translate? 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt