local-stats-pixel fb-conv-api

10 interesanti fakti par pasaulē populārāko spēli «FORTNITE»25

220 7

Tā vien šķiet, ka vārdu «Fortnite» ir dzirdējuši visi, ja nu tomēr Tu neesi to skaitā, tad pensija ir tuvu, pavisam tuvu! Tā ir vispopulārākā spēle mūsdienās!

«Fortnite» savu dzimšanas dienu piedzīvoja 2017. gadā un ļoti strauji guva popularitāti. Pastāv divi spēļu veidi - «Save the World» un «Battle Royale». Tā kā «Save the World» ir maksas spēle, tad runāsim par «Battle Royale».

«Battle Royale» ir spēles veids, kurā piedalās 100 spēlētāji tiešsaistē. Viņi visi tiek izmesti no autobusa, kas lido virs salas. Katra spēlētāja galvenais uzdevums - izdzīvot un palikt pēdējam. Katrs spēlētājs uz salas vāc materiālus, lai spētu būvēt dažādas konstrukcijas, un vāc ieročus un lodes, lai varētu nogalināt visus 99 pretiniekus.

Pati spēle ir vizuāli pievilcīga un piesaista ar savām košajām krāsām. Tā nav brutāla spēle, vismaz es to tā nosaukt nevaru. Asinis tur neredz. Nogalinātais spēlētajs vienkārši izgaist. Starp citu, nav obligāti jāspēlē vienam. «Battle Royale» ir iespējams spēlēs solo, divatā vai grupās pa 4. Tas nozīmē to, ka vari spēlēt ar draugiem vai pilnīgiem svešiniekiem, kuri nereti bļaus «Come, come, come with me», «Help me», «Stupid ass!» un «Hello, do you have a mic?».

Un tagad 10 iespaidīgi fakti par «Fortnite»:

220 7 25 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 25

0/2000
Murgs ne spēle. Pāries arī šis tāpat kā Pokemoni un vietā nāks cita.
10 1 atbildēt
10. wow... Ja dēļ spēles var iesniegt laulības šķiršanos... emotion Cilvēki saņematies. Es atspēlēju savu 10-19 gadu vecumā. Tagad 1x pus gada laikā uzspēlēju Strongholdu uz stundu. emotion
8 0 atbildēt
mēsls gan spēle, gan šis raksts.
3 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

The article you have shared here very awesome. I really like and appreciated your work. I read deeply your article, the points you have mentioned in this article are useful

** and **

2 0 atbildēt
Musars
2 0 atbildēt
Fartnite drīzāk. Pubg tā pat ir labāks 😂
4 2 atbildēt
Fortnite nav pieejams uz Android xd
1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
Jap nebrinos, ka vinju nespeleju, jo mans vecums parsniedz 10 gadus, lol, gogogo cs... Lol
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Tas jau ir tikai par battle royale. Es tev ieteiktu uztaisīt arī par safe the world,bet tāpat like no manis

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Ta abas speles norm
0 0 atbildēt

Manuprāt, daudz interesantāka, realistiskāka un līdz ar to labāka ir PUBG. Fortnite ir kā PUBG parodija, kura domāta maziem bērniem.

1 2 atbildēt
Sī spēle ir forsa man tā liekas...
0 2 atbildēt

Visi kas saka pubg labaks vienkarsi suka fortnaitaa un neprot buvet/editot atri emotion

0 3 atbildēt