local-stats-pixel fb-conv-api

Tupaks dzīvs ?!78

608 14

Sveiki visiem! Tā kā pēdējā laikā kaut kā esmu ieciklējies, gandrīz, tikai uz 2Pac mūziku, radās doma izveidot rakstu par viņu. Teikšu godīgi, viņa nāvei ir vis-vismīklainākie apstākļi, tāpēc viņa atrašanās starp mums vēljoprojām ir cilvēku diskutēšanas vērta..

Šajā rakstā sniegšu ieskatu, kāpēc Tupaks vēl varētu būt dzīvs.

Tupaks Amaru Šakurs (1971. gada 16.jūnijs - 1996. gada 13. septembris) , plašāk pazīstams kā 2Pac un Makaveli, bija amerikāņu reperis, veiksmīgs aktieris un sociālais aktīvists.

Mira no smagām, apšaudē gūtām traumām 1996.gada 13. septembrī.

Vēljoprojām nav zināms, kurš viņu nogalināja...

608 14 78 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 78

0/2000

ir taads labs teiciens  --  ''  aizej kad esi vislabaakais ''   (lai visi atcereetos Tevi...   )

53 1 atbildēt

Nu ko gaidam tad , tas jau nākošgad :D visnotaļ mīklaini pats arī esmu par šito visu ļoti interesējies , aizraujoši :) un tie kas saka, ka viņš ir miris , cilvēki kā jūs to zinat "??? ! kaut 1 pierādījumu varat nolikt priekšā kur skaidri pierādāma viņa nāve ... ? 

34 2 atbildēt

Es arī esmu liels fans. Raksts interesants. 

29 4 atbildēt

Gaidīsim 2014.emotion

20 0 atbildēt

ar to 7 vel ir arii daudzas citas lietas ,piemēram ja no 96 - 2014. gadam vins sleeptos ,tas buutu 18 gadus (1-8=7) vai piemēram 7 bija redzamsa arī viņa pēdējajās 2 filmās . Filmā Gridlock'd bija spoža scēna ,kur viņš ieiet ēstuvē un ēstuves ēdienu sarakstā bija bilns ar 7'niekiem , piemēram visi L burtu bija apgriezti 7'nieki . Pēdējā filmā Gang Related viņš bija detektīvs un uz žetona viņam bija nummurs 115 (1+1+5=7).

Par tiem albumiem arī ir taisnība . Kā vīrietis 5 gadu laikā var  ierakstīt tik daudz dziesmas ,ja viņš bija tik aizņemts ( regulāras tiesas sēdes , gandrīz gads cietumā , filmēšanās 6 filmās , koncerti u.c. lietas)

Officiāli ir izlaistas apmēram 200 viņa dziesmas kkur 11 albumos . Bet neizlaistas viņa dziesmas esot pie 300 , kuras viņa māte tur pie sevis.

Daudzās dziesmās arī ir mistērija . Viņš diezgan atklāti runā par savu nāvi , apraksta to . Kā jau zināms savā pēdējajā laikā viņš vienmēr teica ,ka ir noguris no repa un tās dzīves ,ka to vairs negrib. Tupaks kādā intervijā teica ,ka viņam vienmēr viss ir izplānots līdz tālākajiem notikumiem.

daži piemēri - ghetto star ( i made the switch , retired from the life that nefer gave me shit) , how do you want it ( before i die I wanna live my life and ball, make a couple million

And then I'm chillin fade em all, these taxes

got me crossed up and people tryin to sue me) , breathin ( Woke up with fifty enemies plottin my death All fifty seein visions of me shot in the chest.) dažās dziesmās viņš apraksta viņu ienaidnieku nāves piemēram B.I.G. un Tut'a nāvi , kuri nomira 97. gadā pēc 2Paka -  Whatcha gonna do (97 watch me cut these motherfuckers down to size)  Against all odds (Here we come, gunshots too Tut, now you stuck) breathin - A thug nigga screamin Westside, bustin double glocks

Hittin corners in my Chevy Surburban ( Biggijam piebrauca klāt Chevy suburban un nošāva viņu ) All out ( My ambition to hold up the rap game

While I pluck holes in niggaz like donuts) All out ( shootin sluggs like Muammar Quadaffi (( dziesmā skaidri var dzirdēt ,ka viņš saka ,nevis muamar quadaffi ,bet NO MORE Kadaffi )

Murder my friends, build a new posse .(kadafi bija bija viņa draugs , kurš nomira pāris nedēļas pēc Tupaka.) All out (  still avoid capture, while y'all caught up in the rapture

Still after me, I'm in Jamacia sippin daquiris.) Dziesma - I Swear I'll Never Call You Bitch Again  - is in cuba :D . es nezinu , viņš varbūt dzīvo kubā ,jo tur ir brīvāki likumi un tur dzīvo viņa attāli radi , arī kādreiz viņam tur bija outlaw immortalz hide outs kkāds , bet ir arī iespējams ,ka Jamaikā ,jo to vietu viņš arī bieži piemin.  Untouchable ( EXPECT ME NIGGA LIKE YOU EXPECT JESUS TO COME BACK ,EXPECT ME NIGGA IM COMMING) Last ones left ( niggas only come outside cause they think pac died) Ballad of a Dead soulja ( Payback's a bitch, switch now the trick's crossed , Tossed up and never to be heard of-(( neviens nav redzējis viņu mirušu , to teica pats suge knight ,kurš bija ar viņu mašīnā ,kad viņu sašāva.)) 

 

A single witness screamin bloody murder, murder Blast tell me homey what you see now? A blind man and a dead body, I'm read' to leave town

Upon my secret arrival Two glock four-fives, time for survival

Nobody left after the death of a drug lord -( pēc biggija nāves vairs nav pretinieku. biggijs attiecināts kā drug lord)

Takin private planes, tryin to survive the game  

Aint hard to find - I heard a rumour I died, murdered in cold blood dramatized

Pictures of me in my final stage ( tās fake bildes kur viņš ir autopsijā vai mašīnā)

you know Mama cried But that was fiction  -( bija intervija ar māti ,kur māte norāda uz to ka viņš ir dzīvs. māte tēlo , raud utt. šeit arī tas  video .) 

, some coward got the story twisted Like I no longer existed, mysteriously missin- ( tā arī bija . tik liela mistērija ar viņa nāvi ,ka vieglāk ir pierādīt to ,ka viņš ir dzīvs ,nekā ,ka ir miris.)

 

šeit var redzēt labajā malā pašu tupaku , tas ir crime scēnā pāris minūtes pēc viņa sašaušanas . viņu var atpazīt pēc gaitas , paura (vienīgajam viņam tāds ir , fani sapratīs ) un pēc medaljona ,kuru viņš velkāja liktenīgajā vakarā , šeit video  . 

Par to kremēšanu ir tā ,ka suge knight teica ,ka neviens cilvēks nav redzējis to čuvāku ,kurš viņu kremēja.

Nevada ir vienīgais štats ASV ,kurā nedraud sods par ''neīstu nāvi'' tā teikt.

Tad vel ir tie 2 reperi ,kuri skan tieši tā pat kā tupaks . Blac Haze un Kasinova tha don . Te un te dziesma piemēram.

Viņa tuvākie draugi paši netic ,ka viņš ir miris . , big syke , treach utt. te video ,kur treach pasaka ka pēdējo reizi tupaku viņš redzēja kubā . šeit obie trice saka ka viņš ir kubā .

Pēc tupaka nāves viņa officiālajā izmeklētāja liecībā- šeit bilde ir daudz kļūdas . 1. sociālais drošības nummurs nav reģistrēts nāves indexā (ceru ka pareizi pateicu). šis nummurs tika izdots 1977 gadā , bet tupaks bija piedzimis 71.gadā , takā tas nummurs pieder citam cilvēkam. 2. tur rakstīts ,ka Tupakam ir brūnas acis un brūni mati , bet Tupakam ir melnas acis un melni mati. Rekur ir bilde ar viņa autovadītāja apliecību ,kuru viņš bija saņēmis tikai pāris mēnešus pirms viņa nāves , tas nozīmē ka tādas izmaiņas nevarēja būt. 3. svars ir norādīts nepareizi ! 215 , bet vadītāja apliecībā rakstīts 168 . arī garums ir norādīts nepareizi . Tas vien liecina par to ,ka tas tiešām nebija Tupaka līķis . Ļoti iespējams ka Mr. Farrell ( doktors ,kurš pēc Tupaka mātes pieprasījuma itkā aizvāca līķi , tai pat laikā viņam bija pieeja pie daudziem citiem nepieprasītiem līķiem) vienkārši paņēmis citu čuvāku . Arī kāds tupaka draugs ,kurš no malas redzējis līķi teica ,ka tas neizskatījās pēc Tupaka. 

Tupaka līķī netika konstutētas cannabisa paliekas, kuras pēc pīpēšanas ķermenī var uzglabāties līdz pat 90 dienām. Bet pēdējajā tupaka video varēja redzēt ,ka viņš pīpēja zāli. Labi pietiks , ir vēls . Bet ceru ,ka jūs nēesiet tik stulbi un neticiet tam ,ka viņš ir miris. Pats personīgi ticu ,ka viņš ir dzīvs , bet es nedomāju ka viņš atgriezīsies ,jo kāda jēga viņam no tā . Viņš ir vienkārš vīrs , slava viņam nav vajadzīga.(all i want is money fuck the fame, im a simple man) .  Protams vienmēr jau ir tā ,ka latvieši nekam netic , tic tikai tam ko raksta presē.

15 0 atbildēt

Raksts lika pat mazliet noticet tam, ka viņš vēl ir dzīvs. +

12 0 atbildēt

Starpcitu, neilgi pēc 2pac nāves, tika nošauts arī viens no Outlawz grupas dalībniekiem - Yaki Kadafi, jo itkā viņš esot zinājis, kas sašāva 2pac.

12 0 atbildēt

Vispār tu varētu uztaisīt rakstu par visu šito ''Rietumu un Austrumu naidu'' . Kas arī tiek uzskatīts par galveno iemeslu kāpēc Bigiju un Tupaku nošāva

10 0 atbildēt

Paldies par rakstu,manuprāt,viņš nekad nemirs,Tupaka dziesmas vienmēr klausīsies.emotion

10 0 atbildēt

interesanti

5 0 atbildēt

Es sho visu lasiju.. un man skaneja 2pac.  Es gribetu ari parejos faktus ,jo ljoti aizrava! +

5 0 atbildēt
Par to pedejo bildi - tu aizmirsi pateikt (vai ari nezinaji) to, ka viesnica kur tovakar notikai cinja video kameru ierakstos var redzet, ka vinjam mugura ir balts uzvalks, bet bilde vinjam mugura ir kkadas gangsta drebes. Ta ka vel viens pieradijums ka bilde ir feiks.
5 1 atbildēt

Daži tic ka Illuminati nogalināja Tupac jo viņsh gribēja izstāties ( illuminati kontrolē lielāko daļu amerikas industrijā un ne tika, DMX ir dziesma INDUSTRY un tur zemtekstā ir teikts par illuminati.  ir tādas versijas ka Jay z beyonce, rihanna un daudzi citi pārdeva savu dvēseli sātanam youtube baigi daudz video klipu par sho tēmu ir! ) nu tad atpakaļ pie tupaca jay -z un kanye west dziesmā niggas in the paris  gandriiz vai visu dziesmu backgrounda var dzirdeet  kā kāds bļauj WE KILLED TUPAC !  iečekojiet youtuba baigi interesantas versijas par shito visu var atrast ;)

5 1 atbildēt

Cerība mirst pēdējā...

3 0 atbildēt

Lasīju rakstu klausoties viņa dziesmu. 

Fantastisks cilvēks! emotion 

1 0 atbildēt

7. emotion GANDRĪZ IDENTISKI emotion Paint skillz ^.^

1 0 atbildēt

c'mon tauta, karalis ir miris nu, es 2Pac mūziku klausos gadus 10 , par viņa dzīvi zinu visu, esmu izstudējis visus vinja albumus , intervijas un pat filmas, jā autor, tu nepieminēji ka 2pac bij arī aktieris un filmējās dažādās filmās... tie visi fakti kurus tu nosauci ir vsmz desmit gadus veci, nekas jauns nav uzpeldējis, es pats arī ticēju vienu brīdi, ka Tupaks ir dzīvs,  un 2004 gan 2007 gadā gaidīju ziņas par viņa atgriešanos, biju apsēsts, bet nu tas ir pārgājis, jāsāk pieaugt...  nav nekādu jaunu pierādījumu ka viņš būtu dzīvs,  es pat domāju ka Tupaks juta ka nāve tuvojas, jo pēdējos mēnešus viņš pavadīja 24/7  Death Row studijā...  pachilo cik dienā dziesmas Tupaks ierakstīja no 1994-1996 gadam, jā viņš bija plānotājs un domātājs, bet viņš pārāk mīlēja savus fanus un ģimeni un protams draugus , lai tā vienkārši nozustu un neliktu par sevi manīt visus šos gadus, un diez vai viņš pieļautu ka Dre , Snoops, Eminems, Riks Ross un citi taisa naudu uz viņa rēķina/// miers_ un ļaujiet cilvēkam vismaz pēc nāves atpūsties...R.I.P. 1971-1996.

2 1 atbildēt

ir ir miris, tāpat kā dzeksons un pārējie.

bet ažiotāža vienmēr tiek un tiks kultivēta ap slavenībām, jo kādam tas vienmēr ir izdevīgi

4 3 atbildēt

Cilvēki vienkārši nevar samierināties ar to,ka viņš ir miris. Tas pats ar Presliju un Džeksonu.

2 2 atbildēt

Lai arī liekas neticami un visticamāk arī ir tikai sakritība, kaut kas tomēr liek domāt savādāk... emotion

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »