local-stats-pixel fb-conv-api

«Troņu spēles» aktieris iepīts vienā no lielākajiem interneta skandāliem2

Ar ko Tev saistās seriāls «Troņu spēles»? Nu noteikti ne ar intīmo fotogrāfiju nopludināšanu internetā, vai ne?

Kīta attēlotais Džons Snovs no sievietēm bieži dzird vārdus «you know nothing John Snow» jeb «Tu neko nezini, Džon Snov.» Tagad šos pašu vārdus Kīts izmanto, lai noliegtu jaunākās apsūdzības šī skandāla ietvaros.

Pirms pāris dienām krievu šova «Dom2» dalībniece Olga Vlaslova publicējusi fotogrāfijas ar Kītam pat ļoti līdzīgu vīrieti (ja nu tomēr izrādās, ka tas nav viņ&scaronemotion un komentējusi šos attēlus ar visnotaļ intīmām piezīmēm, norādot, ka viņai ir bijis mēnesi ilgs romāns ar slaveno aktieri. Šī sarakste noplūdusi un sācies skandāls.

Kīta atbilde uz šo ir Džona Snova cienīga: «Es neko par šo nezinu, lēdij.» Jāatgadina, ka, ja Olgas Vlasovas stāsts par to, ka foto redzamais vīrietis tiešām ir Haringtons, un viņas apraksti par abu intīmajiem piedzīvojumiem ir patiesība, Kīts ne tikai runā, kā viņa varonis seriālā, bet uzvedās šī seriāla cienīgā līmenī, nebaidoties krāpt partneri, jo tikai pirms pieciem mēnešiem Haringtons apprecēja Rouzu Lesliju. Rouza Leslija ir «Troņa spēļu» aktrise. Viņas atveidotais tēls bija «mežone» Igrīta, kurai laika gaitā izveidojās attiecības tieši ar Haringtona tēloto Džonu Snovu.

Nu ko, «Troņu» fani, kā jums liekas, vai Kīts tiešam neko nezina, vai šoreiz vienkārši melo?

 
147 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000
Kaut kas man nestiķē kopā, kāds sakars Troņu spēlēm ar Dom 2. Nu ķip kädēļ Kītam jāpinas ar šo meiteni? Paļubom feiks, vnk līdzīgs cilvēks.
3 0 atbildēt

golddigere  emotion 

1 0 atbildēt