local-stats-pixel fb-conv-api

Soctīklos cilvēki sākuši reaģēt uz Kiviča un Skulmes «mīlestības» tetovējumiem6

99 0

Jā, iedomājies, šodien karstākā ziņa ir nevis tā, ka kaut kur Baltijas jūrā plosās vētra, Gobzems karo pret Kaimiņu vai vienkārši tas, ka E-Veselība joprojām nestrādā, bet gan Andra Kiviča un Lienes Skulmes jaunie tetovējumi!

 
 
 
 
99 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

ko tik nedarīs, lai pierādītu, ka viņa nav kārtējā...

9 0 atbildēt

Šis dīvainis nebeidz smīdināt tautu. Mazliet essencīte no komentāriem ---------------------- ka nav drīzumā jāķellē ciet ar kādiem citiememotion Drīz nebūs vietas, kur iniciāļus tetovet... Kad sadzeras, tad visādi pigori gadās Pag, vēl ir uz rokas ir kāda vieta brīva? Ja liktu iniciāļus ar cik ssievietēm pārgulējis, tad uz degungala būtu tetuvējums jātaisa. Novēlu nākošo draudzeni atrast ar tādiem pašiem iniciāļiem... Da nākamo Šomasi varēs vālēt! Tāds niecīgs ķeksīts jāpiebūvē un varēs mīlēt tālāk! Cienījamais deputāta kanditāta jaunkungs tā slāpst pēc sievietēm un publicitātes, ka gatavs pat savu pēcpusi notetovēt un visiem parādīt, lai tik par viņu runātu!emotion)) To laikam medicīnā sauc par uzmanības deficītu!emotion) Un saldajam: Diemžēl jācitē krievu klasika: Если человек идиот, то это надолго!

4 0 atbildēt

OMG Tas tik ir notikums!!!

2 0 atbildēt
Uzreiz iedomàjos, ja precēs, tad taču viņai mainīsies iniciāļi.. un Skulme jau vispar viņas bijušā vīra uzvards nevis viņas... 🤦‍♀️
1 0 atbildēt
Kāpēc cilvēkiem tik ļoti pi* ko dara kaut kāds sūda kivič jums savas dzīves nav?
2 1 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt