local-stats-pixel fb-conv-api

Slavenibas Apdrošinājās!!!!28

148 0

Dīvainākās slavenību apdrošināšanās.

148 0 28 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 28

0/2000

Sperma par miljonu! Tad jau nevar šķaidīties pa labi un kreisi!

13 0 atbildēt

atbildot uz Pikabuu komentāru " tas ir kā? viņi to summu iemaksā un tad ja ar... " 1. Parasti apdrošināmo objektu novērtē. Nezinu, kā var vērtēt dirsu, degunu, pupus, bet visticamāk, ka paši apdrošinātie nosauc summu, par kādu grib apdrošināt to savu "dārgumu.

2. Apdrošinātāji izvērtē riskus (cik liela iespēja, ka tā pēcpuse tiks sadragāta ar cirvi, ka kājas pārlūzīs utt) un tad paziņo savu lēmumu, vai piekrīt šādai summai, ko superzvaigzne prasa.

3. Tad sagatavo dokumentus. Normālos apstākļos ir polise, kur jāveic ikgadējs, ik-ceturkšņa vai kāds cits maksājums par noteiktu summu. Gadā nākas samaksāt starp 2% līdz 10% no kopējās summas. Tas gan attiecas uz reāliem apdrošināšanas objektiem (nekustamais īpašums utt) . Šajā gadījumā noteikti, ka jāmaksā mazāk gada laikā. Un tā katru gadu no vietas.

Pie tam jāņem vērā, ka ir strikti atrunāti noteikumi. Ja tērnere sev uzlej karstu kafiju uz kājām , no rīta ēdot brokastis, un sākas iekaisums un viņai kāju amputē, tad visticamāk viņa nesaņems ne centa, jo pēc pašas vainas to sadarīja >.<

 

Interesanti zināt, kas ar Bekhemu notiks. Šis tak kāju satraumēja.

6 0 atbildēt

Bekhems nesen pārāva kreisās kājas ahilejas cīpslu, kas viņam liedz spēlēt futbolu vismaz uz kādu pusgadu, laikam normālu piķi būs norāvis par apdrošināšanu. 

2 0 atbildēt

pret citplanētiešiem pat apdrošinātāji nepalīdzēs ;(

2 0 atbildēt

tas ir kā? viņi to summu iemaksā un tad ja ar to ķermeņa daļu kaut kas notiek, tad viņiem sedz izdevumus? vai kā? es īsti šito apdrošināšanu nesaprotu..

2 0 atbildēt

atbildot uz Artexons komentāru " Bekhems nesen pārāva kreisās kājas ahilejas c... " Tur bija vainīgs viņš pats, bet ja ārā uz ielas uz kājas uzbrauktu mašīna tad točna pikķi dabūs !  

1 0 atbildēt

atbildot uz Yellers komentāru " 1. Parasti apdrošināmo objektu novērtē. Nez... " Jaa,ja godigi ari gribu zinat kas tagad notiks ar Bekhemu,kaja traumeta + somija vel taisija operaciju,nez cik lielu summu dabuus.

1 0 atbildēt

6. attēls. Tur gadījumā nav kļūda? Viens BILJONS ?

1 0 atbildēt

man žēl ir noskatītie suz ko tādu.. tādu naudas summu izdot kkam tik debīlam.. cik daudz cilvēku mirst no bada.. šie paši sevi pa miljoniem apdrošina

1 0 atbildēt

sick...bez komentāriem

0 0 atbildēt

tas tiešām ir dīvaini :D

khā var apdrošināt balsi vai spermu? :D

0 0 atbildēt

atbildot uz stardust komentāru " tas tiešām ir dīvaini :D khā var apdrošināt... " Balss saišu iekaisums un kopec balsij.

Spermu apdrošina, ja paliek neauglīgs xD Vai vēl kādu fišku, ko izdomā noteikumos atrunāt: baktēriju , kādu noteiktu olbaltumvielu līmeni :D:D

0 0 atbildēt

atbildot uz Yellers komentāru " 1. Parasti apdrošināmo objektu novērtē. Nez... " paaaldies ;)

0 0 atbildēt

atbildot uz mzafaka komentāru " Tur bija vainīgs viņš pats, bet ja ārā uz iel... " Bet tas ir nonsenss padoma vai tad vins sava apdrosinasana nav ieklavis traumas. Moš tās ir tadas kuras paralize vina kareju pilniba nez

0 0 atbildēt

njaaa ko tik neizdomā :D

0 0 atbildēt

atbildot uz Yellers komentāru " Balss saišu iekaisums un kopec balsij. S... "

Hm, tagad jādomā kādā sfērā Tu pelni iztiku? .... emotion  visu tik izsmeļosi izstāstīji! emotion

0 0 atbildēt

Jau tā kā bija pirms kāda laika tāds raksts...atkal kā viens kaut ko tādu uzraksta tā vēl desmit to pašu ieliek."Ļoti oriģināli."

0 0 atbildēt

Labs :D

0 0 atbildēt

19. Ieraugot to mēli uzreiz sapratu ko apdrošinājis ;D

0 0 atbildēt

summas gan ir iespaidīgas.....bet šos nav orģinālraksts ;)

0 0 atbildēt