local-stats-pixel fb-conv-api

Skat, kā tetovētākā latviešu modele Monami Frost izskatījās pirms 10 gadiem6

85 1

Viņas interesantā āriene piesaista cilvēku uzmanību. Irēna Straume jeb Monami Frost pašlaik ir otrā bērniņa gaidībās, bet tāpat rod iespēju iepriecināt savus fanus sociālajos tīklos ar kādu interesantu fotogrāfiju.

Uz doto brīdi internetu ir pārņēmis «10 gadu izaicinājums», kurā aicina lietotājus dalīties ar fotogrāfijām, kuros redzami pirms desmit gadiem un tagad, ļaujot ar acīm apskatīt to, cik ļoti cilvēks mainās desmit gadu laikā. Arī Irēna Straume ir publicējusi attēlu, kurā salīdzina savas izmaiņas.

 

Arī citas pasaulē pazīstamas slavenības ir publicējušas savas fotogrāfijas šī izaicinājuma ietvaros! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
85 1 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Vēl vajag akcija...tāds es piedzimu un tāds tagad esmu zārkā. emotion 

9 0 atbildēt
You Tubē ir labi video kur rāda slavenību bildes kad viņas bija dzīvas un pēc tam viņu parāda jau mirušu guļot zārkā!emotion Agrāk es tos video bieži skatījos lai baidītos!emotion Vairāk viņus neskatos, jo citas lietas ir jāskatās. Vistrakāk no slavenajiem miroņiem izskatījās viena filipīniešu aktrise kura bija atrasta beigta mašīnā kas bija iekritusi aizā. Interesanti, ka viņa pēc pusgada atrašanās mašīnas vrakā praktiski nebija sapuvusi, bet palika par mūmiju. Viņa tagad pat tiek dēvēta par pasaulē seksīgāko mūmiju. Ja nemaldos tad to filipīniešu aktrisi sauca Klaudija Zombani. Man viņas zaļā seja bieži rādījās murgos tāpēc miroņu bildes vairs You Tube neskatos.
4 0 atbildēt

↓ emotion 

1 0 atbildēt
:8) emotion :8)
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt