local-stats-pixel fb-conv-api

Puisīši un kosmētika: miljoniem skatījumu un sekotāju83

377 9

Šiem puišiem bieži vien jautā: «Ko Tu kā meitene uzkrāsoji lūpas, ar Tevi viss ir kārtībā?» Un atbilde ir - «Jā, viss ir kārtībā!» Jo tagad viņiem daudz sekotāju, kuri vēlas redzēt vēl un vēl!

377 9 83 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 83

0/2000

Smieklīgi vai nē, bet viņiem sanāk labāk nekā makeuparevelīnu emotion

70 0 atbildēt
Vaau! To ka puiši lieto kosmētiku tu pataisi to kā pasaules brīnumu. Maz puiši un vīrieši ir stilisti? Man viena teica, ka vīrietis bija manikīrists. Nu un? Sievietes var būt automehāniķes un vīrieši vižāzisti. Kad viņi paaugsies, viņiem būs naudas vairāk nekā tev, man un visiem spoku lietotājiem kopā emotion
55 1 atbildēt

Maskačkā viņam sadotu pa seju. emotion 

59 12 atbildēt
Prīmā!Atrada nišu,kura ir visai pieprasīta.Plus vēl naudiņa griežas.Domāju nākotnē būs pieprasīti make-up speciālisti.Māksla.
38 0 atbildēt
Lai pamēģina arī sieviešu apakšveļu valkāt
41 13 atbildēt

Droši vien vairums viņa sekotāju ir ar viltus profiliem - pedolāči   emotion 

32 8 atbildēt

Komentāri, kā jau tas bija gaidāms, ir diezgan tumsonīgi, bet ko var gribēt, ja lielākā daļa tautas ir steriotipiska, ar sevi neapmierināta, nedomājoša massa.

Tiem, kuri bļauj, ka kosmētika domāta sievietēm, vai arī lai vēl augstpapēdenes uzvelk - vai zinājāt, ka krāsoties pirmie sāka vīrieši un arī augstpapēžu kurpes pirmie valkāja vīrieši, un tikai pēc tam to visu pārņēma sievietes. Varbūt pēc 10 - 20 gadiem būs pilnīgi normāli redzēt uz ielas vīrieti ar biezu grima kārtu un augstpapēžu kurpēs un sašutumu izsauks tagadējā paskata vīrietis vai sieviete augstpapēžu kurpēs. Un varu garantēt, ka vissašutušākie būs tie paši, kas tagad ir neapmierināti ar visu, tikai tad jau viņi būs sev uztriepuši virsū visbiezāko špakteļa kārtu un uzvilkuši visaugstākās augstpapēdenes.

Līdz šim domāju, ka orientāciju nosaka tas, ar kuru dzimumu cilvēks guļ, bet izrādās, ka būšu maldījies, droši vien, ka vienam otram labāk zināms  emotion 

Vienīgais ko varētu ieteikt ieteikt visiem kuriem patīk smērēt sev virsū visu pēc kārtas un lielos daudzumos - padomājiet par savu ādu un veselību vispār, nav jau tā kosmētika absolūti nekaitīga un ar laiku tas atsauksies, it īpaši ja sāk to lietot jau no bērnības, kad āda ir daudz jūtīgāka. Pilnīgi žel paliek, kad redzu, ka meitene ap 15 gadiem sev virsū sakrāmējusi tik daudz špakteļa, ka liekas, ja viņa pasmaidīs, tad aizies plaisas pa visu seju. Tas nav skaisti.

22 1 atbildēt

Ak Dievs.. Kas tur tāds, ka zēni lieto kosmētiku? Cilvēki, ir 21. gadsimts, pie tā jau ir jāpierod.

15 0 atbildēt

itkā no visām nodarbēm, ar kurām viņi varētu nodarboties, šī ir diezgan nevainīga, bet nu man grūti saprast - kapēc? 

10 0 atbildēt

Nu tagad jau modē ir. Modeļiem nereti sieviešu apgerbus nes vīrieši un otrādi. Jo momedeļi neizskatas izteikti kādā noteikta dzimumā.

Bet aptaujā par to vai patīk ka vīrietis krāsosjas,uzspiedu daļēji. Patīk.bet kā gotiski,rok,metal utt stilos. Un uz skatuves. 

Bet šis zēns ir tadā vecumā kad var un vajag visu izmēģināt un iepazīt sevi. 

10 0 atbildēt

Man gribētos atbilžu variantu - man ir vienalga emotion Jo tiešām - kāda starpība?

8 0 atbildēt

mjā..orģināli.. it kā jau senos laikos vīri arī uz kauju iedami uzkrāsoja ģīmjus(gan citādā modē), bet  palikšu pie vecmodīgā uzskata-lai gan šitie brīnumbērni nav jāšauj nost, taču meitenēm tādas lietas piestāv labāk

9 1 atbildēt

Bet tev Baibai un man kosmētika labāk piestāvēs, nekā maziem puikiem. Drīz meičas līmēs klāt sev bārdas.

10 2 atbildēt

Smuki un stilīgi - ne velti pasaulē labākie pavāri ir vīrieši - labākie un talantīgākie  frizieri ar... Interesanti kas iznāks no šiem puikām ???  Nav jāklausās ko citi saka , jādara ko sirds saka. Jāmīl talants un jāiet uz priekšu saviem sapņiem pretī !!!

8 0 atbildēt

Ehh, šitā irsā pucētāju suga kaut kā nenormāli savairojusies.

9 3 atbildēt

Lai krāsojas un dara ko grib, nav mana dzīve, nav mana darīšana.

6 0 atbildēt
Vai,aizmirsu pateikt,ka patīk septītā bilde!emotionSkaisti!!!
6 0 atbildēt
Paļubomu geji xD
9 3 atbildēt
I avatarsI

Pedofila sapnis emotion 

7 1 atbildēt

emotion dīvaini un man nepieņemami ,bet ja patīk un pelna naudu , tad jau arī lai iet! NAv jau man ar to jāsadzīvo emotionemotion

4 0 atbildēt
« 1  2  3 »