local-stats-pixel fb-conv-api

Nīstākais vīrietis internetā! Arī tu viņu ienīdīsi redzot šo99

1188 27

Traverss Beinons dēvē sevi par ''The Candyman'' un viņš ir kļuvis pazīstams sava Instagram profila dēļ, kurā regulāri ievieto bildes ar saviem dārgajiem auto, ballītēm un puskailām meitenēm. Reiz viņš bija wannabe futbola zvaigzne, taču nu ir izsities sabiedrībā kā modelis un pamanījies iestūrēt laulības ostā at Miss Pasaule 1991 uzvarētāju.

« 1  2  3  4  5 »
1188 27 99 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 99

0/2000
Un kāpēc veci visi noliek?Ja vecenes ir debīlas, un pašas parakstās uz tādiem izgājieniem,neviens tur nav vainīgs.(dolbanās kuces)
3 0 atbildēt

Tāds diezgan "dzeltens" virsraksts - neredzu nevienu iemeslu, kāpēc būtu jāienīst cilvēks, kurš atpūšas un izklaidējas kā vēlas, nevienam nekaitējot (ja ir cilvēki, kuri naudas dēļ piekrīt darīt teju jebko - tā ir viņu problēma un nevis tā, kurš viņiem maksā).

3 0 atbildēt

41. bildē rakstīts: FREE CHOICE

vai jūs to spējat apjēgt ? 

3 0 atbildēt

Izskatās, ka zēns bērnībā grauzis kartupeļu mizas un visa klase par viņu ņirgājusies. Šitādi ampeļi parasti ir vajadzīgi visādiem apdalītajiem.

2 0 atbildēt

Kas ieraudzīju virsrakstu, nodomāju, ka tur būs vecis, kurš spīdzina un nogalina dzīvniekus vai mazus bērnus, bet nē - vīrietis, kuram ir nauda un kurš var atļauties to par ko citi klusībā tikai sapņo. Skaisti dzīvot neaizliegsi. Ja reiz cilvēks var to atļauties un grib tā dzīvot, tad par ko viņš būtu jāienīst? Ja kāds vārās skaudībā, tā jau ir cita lieta...

2 0 atbildēt

Džekiem viņš drīzāk būtu jāņem par paraugu- kāda ir dzīve kad skanošais ir bezjēgā... cits stimuls mācīties un sisties uz augšu. Es gan izmantotu to naudu nedaudz savādāk, nekā šādās jēlībās, bet tā jau ir katra personiskā darīšana, ko darīt ar savu dzīvi emotion

2 0 atbildēt
ienist vinu var tikai mazi skaudigi cilvecini. tapec minuss, butu virsraksta "reka bagatnieks skiez savu naudu uz seksigam sievietem" butu pluss, bet par skaudibu minuss.
1 0 atbildēt

Drīzāk attieksme būtu jāmaina tām šļurām, nevis viņam.... Beigu, beigās arī viņš saprastu kas ir kas... Bet tas jau būs tad, kad viņam vairs nestāvēs un vienīgais ko viņš varēs izdarīt, būs pabraukāt ar pirkstu pa lūpiņām.... emotion

1 0 atbildēt
Normāls vecis. Viņš vismaz nesēž internetā un nedročī 😂
1 0 atbildēt

Ja nebūtu tādu sieviešu, kas naudas dēļ, ir gatavas atkailināties, nebūtu ne PlayBoy žurnāla un dzīvesstila, ne šādas "slavenības".

Nesaprotu, kas tur ir ko nīst.

Drīzāk ir jāaizdomājas, cik maz pašcieņas ir tām sievietēm (ja pat viņas saņem reāli algu par visu to, ko viņas tur dara, kas ir ļoti ticams), kad runa ir par naudu. Kā arī par to, cik viegli ir ieeinteresēt cilvēkus ar savu personību - parādi viņiem biku skandāla un plikumu, un Tev jau ir simtiem un tūkstošiem sekotāju soc.tīklos.

1 0 atbildēt

NORMAĻNA ŽIVJOM

1 0 atbildēt

Nāvei no šī "kunga" būtu bail, ka tik "harēmā" nepaņem!emotion

1 0 atbildēt

kas vainas? par ko ienīst?

1 0 atbildēt

Viņam bārda šķībi izdzīta (Vai arī šķība seja). Tagad čist viņu ienīstu.

1 0 atbildēt

Ar galvu sasniedzis bagātību, kāpēc lai viņš nevarētu tērēt kā grib? Tikai tas ka mūsdienās visiem patīk visu likt netā.

1 0 atbildēt

Mjā, nezinu ko teikt, un arī neko neteikšu.. emotion

Vēlos pateikt, ka tas ir pierasti, ka šādi dara, un ne viņš viens liek Twitterī, Instā un vēl sazin kur bildes ar šādām izdarībām. Šim ir nauda, un šis grib, lai visi redz, cik sievietes viņš var dabūt.

Viņš var to atļauties.

Turklāt tās sievietes, kas tam piekrīt - pašas vainīgas. emotion

1 0 atbildēt

mhhh iisteniibaa vins ir liellaaks nabags par mums ... jo patiesiibaa vinjam taa iisti nekas nav .... draugu patiesu nav .. milestiiba ariii shaubos ..... vinjam ir tikai nauda ... un visi miil vinja naudu un draudzeejas ar naudu .... a pats chaliits visiem pajaat ... .... pec bildeem skatoties .. var saprast ka vins ir ieksheeji vaajsh ar kompleksiem .... par taam sievieteem bildee .... pfff ....tur nekas dabisks .. taa pat kaa vinjsh pats ..... un teikshu godiigi .... man nedz skauzh nedz ieniistu vinju ... dazhkart pat uz naak skumjas ... cik zemu cilveeks var nokrist ... un cik daudz taadam ir sekotaaji ... 

3 2 atbildēt

  Nu ēst man viņš neprasa,bet NELIELA skaudība ir gan.Paskatīsimies kas būs pēc gadiem 20emotion.Ja tā padomā ,žēl tās meitenes,tas viss ir tikai sākums.Bet tas tipiņš toties ir pretīgs un iedomīgs,rāde te visai pasaulei savu "pipeļvaru"emotionemotion ++

1 0 atbildēt

Riktīgs alfa tēviņš emotion

1 0 atbildēt

kazonova ists 

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »