local-stats-pixel fb-conv-api

Interesanti: Nākotnes karaļi un karalienes Eiropā15

201 0

Parastam latvietim karaļi un karalienes šķiet, ka eksistē tikai pasakās, kurās Princis baltā zirgā dodas glābt ieslodzīto Princesi pils augstākajā tornī, bet citviet Eiropā karaļi un karalienes eksistē un ir ikdienas sastāvdaļa.

Tā kā no brīvo vīriešu saraksta pazuda arī Princis Harijs, bet pavasarī viņš ar sievu jau kļūva par vecākiem abu kopīgajam pirmdzimtajam, tad piedāvāju ielūkoties, kādi skaisti un vareni karaļi un karalienes mūs sagaida nākotnē. Ko var zināt, varbūt liktenis būs lēmis arī Tev ieprecēties kādā karaļnamā. Ja Megana to varēja, tad kāpēc Tu to nevarētu?

201 0 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Lai princis Džordžs kļūtu par karali, veselai čupai ļautiņu jānosprāgst vai jāatsakās no titula. Rekur, pat vecais sakārnis Čārlzs vēl gaida savu kāpšanu tronī, jo šitās Elizabetes baigi ilgi dzīvo  emotion 

34 0 atbildēt
Man vienīgajam ir vienalga?
20 0 atbildēt
Kur tad es ? 😞
12 1 atbildēt

ingrida tāda smukulīte izaugs  emotion ...a vot amālija šķiet būs resnulīte emotion

3 0 atbildēt

Mūsu skarbajam laikmetam britiem būtu piemērots tāds karalis kā  Ričards I vai Edvards I, nevis šis puišelis. bet varbut ka izaugs. ja reiz tēva brālis savā laikā talibus bumboja,ja nemaldos, tad  iespējams ka kaut kas no "veco labo laiku asinīm" arī Džordžijam būs atlicis.

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 tev iespējams ir taisnība -abas izaugs resnules emotion,,,,, savukārt tu - diagnost, pec tevis  pasha logikas , ka tu vari spriest par mani ka es esmu idots, ? emotion sanak ka pats tu tads esi ar saviem spriedumiem emotion  pasveicini savu psihalogu emotion

0 0 atbildēt
Priñçi Princeses bĺe kas mès 17gs dzìvojam zb sitas😂
0 4 atbildēt