local-stats-pixel fb-conv-api

Grigule vs. Ušakova: Latvijas soctīklu seksīgākās karalienes12

61 0

Latvija nav Amerika, šeit, lai kļūtu par atpazīstamu cilvēku no soctīkliem, ir smagi jāstrādā. To, ka ar skaistiem selfijiem var gūt popularitāti, pierādīja Agnija Grigule, jo kurš viņu zināja pirms tam? Lai piedod man viņas radinieki, draugi un klasesbiedri! Savukārt Lieni Ušakovu daudzi zināja vēl pirms viņa sāka publicēt savus seksīgos selfijus. Lai gan Liene ir vecāka un ilgāk dzīvojas «slavenību» lokā, tomēr «Instagram» sekotāju viņai ir gandrīz sešas reizes mazāk.

Šī ir Agnija Grigule...

Bet šī ir Liene Ušakova. 
P.S. Viņa nav Nila sieva.

Abām dāmām patīk publicēt seksīgus selfijus. Un varbūt ir pienācis laiks Tev sākt viņām sekot! 

Tāpēc izbaudi vēl pāris skaistus attēlus no šo abu daiļavu «Instagram» profiliem!

 
 
 
 

Lai nerastos nekādi pārpratumi, tad vēlos uzsvērt to, ka šī raksta mērķis NAV salīdzināt vai jebkādā veidā noniecāt nedz vienu, nedz arī otru sievieti. Katram cilvēkam ir tiesības darīt to, kas viņam padodas. Ja patīkamo var apvienot ar lietderīgo, tas taču ir lieliski! Kurš gan negribētu saņemt naudu par darbu, kas nemaz neliekas kā darbs!

61 0 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Kārtējo reizi apdomāju savu dzīvi un nesaprotu, ko es daru nepareizi...

Laikam godīgi strādāt un negozēties ar savu ģīmi sociālajos portālos ir nepareizi... emotion

20 0 atbildēt
Ņemam šķīdinātāju, noslaukam špakteli un abām sejas kā krosa motocikla riepas...pa ielu ejot 37 reizes dienā nāk pretī skaistākas vienkāršākas meitenes!
14 0 atbildēt

Caur gultu uz debesīm emotion   Seksuālā ziņā mani piesaista Ušakova, nezinu ko visi saka ka tik šausmīga, bet kaut kā neredzu, ka viņa būtu neglīta.  emotion  

7 0 atbildēt

Vienai izskatās, ka tālu nav līdz anoreksijai, bet otrai ir tikai pāri 20 bet izskatās uz 45 gadiem kā transvestīts

Kas te īsti ir seksīgs?

7 0 atbildēt

 emotion 

5 0 atbildēt
Tā ušakova ir vnk tāda nekāda....ir dzivajā redzēta un aprunāties ar sanācis...uz skatuves arī vnk nepiesaista,jo tāda tukša un pasekla liekas!Fiziski var izfunktierēt ja nekomunicē ar viņu,bet tā ja jāpacieš būtu ikdienā ta ne!
3 0 atbildēt

Godīgi sakot nekā skaista tanī visā neredzu !!!

1 0 atbildēt
Jo cilvēkam ir nabadzīgāka iekšējā pasaule, jo vairāk viņš centīsies citiem sevi pierādīt ar savu izskatu, tetovējumiem pīrsingiem un protams liks savus selfijus internetā. Inteliģentiem cilvēkiem tādas parādības pārsvarā nav novērojamas. Bet katras jau bojā savu dzīvi kā vēlas! 😂👍
1 0 atbildēt
😂😂 Grigule atpūšās! Ušakova kārtīgs darba galds👍
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt