local-stats-pixel fb-conv-api

Džekija Čana luksuss lidmašīna60

1176 7

Honkongas izcelsmes grāvējfilmu aktieris Džekijs Čans turpmāk pārvietosies ar privātu luksusa klases lidmašīnu Legacy 650, kas plašākai publikai parādīta Singapūras starptautiskajā aviācijas izstādē.

Populārā aktiera personīgā lidmašīna Legacy 650 bija viens no neparastākajiem un smalkākajiem lidaparātiem izstādē, uz kuru parasti sabrauc daudz naudīgu potenciālo klientu. Uz tā fizelāšanas attēlots 57 gadus vecā aktiera logotips – drakons, bet asti rotā burti JACKIE.

1176 7 60 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://delfi.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 60

0/2000

Tiešām viņam šo lidmašīnu vajag? Kādiem nolūkiem ? La parādītu ,ka viņa vērtība ir lielāka nekā jums? Nafig visus Džekijus Čanus , mums viņi nav vajadzīgi , lai sapūst uz saviem slavenību piedestāliem! Mums sava dzīve , kā jau te viens cilvēks pieminēja bez luxus lidmašīnām! Viņi mums ir parādā , nevis mēs viņiem , mēs viņus ieceļam par zvaigznēm , dodam viņiem miljonus ! 

1 20 atbildēt

seksa skandāliem ? pavisam kopā viņam ir 8 bērni. Daži likimīgi , daži nelikumīgi . Trīs un dreb dēļ savas naudas , cenšas būt slavenākais un iecienītākais aktieris Honkongā! Bet nekā , ir par viņu bagātāki un tiem nav lidmašīnu ! Diezin ko viņš šādā veidā cenšas kompensēt ? Varbūt sava mazā krāna izmērus ?  Prasa lielus honorārus , par nožēlu vecums viņu nav taupījis , jo aizvien biežāk viņa filmās tiek lietoti specefekti( respektīvi iekarina viņu trosēs , nekā graujoša viņā vairs nav) . Slavens bija , tgd vecuma marazms , mēģina ar naudu un sadauzītajiem ferrari vāģiem slavu celt!  ........... Džets Lī  vai Bruss Lī ,Donijs Jens , tie ir leģendas , īstie kung fu drakoni! Šis tāpat kā Semo Lo ir  komiķis ! Kung fu parodija ! Amerikāņu laika kavēklis  kurš līdzinās lēkājošam mērkaķēnam

1 22 atbildēt

Ja godīgi, nekas īpaš - pluss/mīnus tādas pašas kā visiem. emotion

2 27 atbildēt
« 1  2  3 »