local-stats-pixel fb-conv-api

Bruce Lee - Amazing!11

Viens no pasaulē , pēc maniem uzskatiem, stiprakajiem karatē utt speciālistiem ! Jebkurš cilvēks būtu priecīgs izarīrīt vienu reizi no katra viņa trikiem.

Li Džeņfaņs (ķīniešu: 李振藩, piņjiņs: Lǐ Zhènfān; dzimis 1940. gada 27. novembrī, miris 1973. gada 20. jūlijā), labāk pazīstams kā Brūss Lī (angļu: Bruce Lee) bija ķīniešu cīņas meistars un aktieris. Viņš tiek uzskatīts par vienu no ietekmīgākajiem 20. gadsimta cīņas meistariem, viņš bija kultūras ikona.

Slavu viņš ieguva ar filmām The Big Boss (1971), Fist of Fury (1972), Way of the Dragon (1972), Enter the Dragon (1973), un The Game of Death (1978).







89 2 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

tas video ar nunčakiem ir nokia reklāma...

bet Brūss ir māsteru māsters!

žēl, ka viņs aizgāja tik jauns.. būtu varējis izdarīt vēl tik daudz..

viņa ieguldījums ļoti daudzās jomās ir nenovērtējams!

bet notika, kā viņs pats gribēja, jo viņš nemaz nav gribējis būt vecs, nevarīgs un zaudējis savu spēku...

labāk nomirt, kā pasaules labākajam...

"To tell the truth....I could beat anyone in the world. If I tell you I'm good, you would probably think I'm boasting. If I tell you I'm no good, you know I'm lying."

Bruce Lee

7 0 atbildēt

Cik es zinu viņš pats eksperimentēja ar dažādiem proteīnu kokteiļiem (pats viņus veidoja). Tieši viņš ir bodybuilderu elks, jo sākumā bodybuilders bija nienkārši muskuļu kalni muskuļi spiedās ārā no visurienes un nebija nēkādas vizuālas estētikas. Tieši viņš aizsāka ideālas pressītes veidošanu un vēl citus muskuļus viņs veidoja estētiski pievilcīgus un kopš tā bodybuilders tiecas uz to pašu veidojot ideāla izskata pressītes un estētiski baudāmus muskuļus. Ir vēl daudz citu uzskatu par viņu, bet es uzskatu viņu tiešām par leģendu. 

5 0 atbildēt

vāu

2 0 atbildēt

Damn... Kur tādus nuņčakus var nopirkt?

0 0 atbildēt

Gramatika - šausmīga emotion

Lai gan esmu Bruce Lee paties fans, bet vai pirmais video ir īsts? emotion emotion emotion

Autoram > Ja veido rakstus nākamreiz pacenties daudz vairāk ... šitas nav raksta cienīgs veidojums - kritika ir pamatota!

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt

labsemotion

0 12 atbildēt