local-stats-pixel fb-conv-api

Breds Pits.6

45 2

Pits piedzima Šounijā, Oklahomā, vietējās vidusskolas pasniedzējas, Džeinas Ītas Hilhausas, un kravas pārvadājumu firmas menedžera, Viljama Elvina Pita, dēls.Kopā ar brāli Dagu un māsu Džūliju Nīlu, viņš uzauga Springfildā, Misūri, kur ģimene pārvācās uzreiz pēc viņa piedzimšanas. Pits tika uzaudzināts kā baptists. Viņš apmeklēja "Kickapoo" vidusskolu, kur nodarbojās ar sportu, bija diskusiju kluba biedrs, arī bija muzikālajā sekcijā un piedalījās studentu pašpārvaldē. Viņš iestājās Misūri Universitātē, kur viņš studēja žurnālistiku un reklāmas fakultāti. Viņš ir "Sigma Chi" brālības loceklis. Tomēr pēc universitātes pabeigšanas pēc profesijas strādāt viņš negāja, bet gan devās uz Holivudu ar mērķi sākt aktiera karjeru. Tur viņš mainīja savu vārdu uz "Breds Pits", bet lomu skaits, kuras bija piedāvājamas viņam, no tā nepalielinājās.

Iekams pie viņa atnāca aktiera panākumi, Pits strādāja par vadītāju, mēbeļu pārvadātāju un pat par apmeklētāju piesaistītāju restorānu tīklā "El Pollo Loco" kur viņš bija spiests gigantiska cāļa kostīmā piedāvāt garāmgājējiem paviesoties restorānā. Paralēli šim viņš apmeklēja aktiermeistarības kursus. Profesionālā karjera sākās, pēc tā kad viņam paveicās dabūt lomu televīzijas seriālā "Dallasa". Viņš sāka spēlēt nelielas lomas dažādos seriālos un filmās. 1988. gadā viņš beidzot dabūja galveno lomu filmā "Saules tumšā puse". Tomēr pirms šo filmu rediģēja, pilsoņkarš aptvēra to Dienvidslāvijas daļu, kur notika filmēšanās. Lielākā daļa nofilmētā materiāla tika pazaudēta līdz 1998. gadam, kad filma beidzot iznāca uz ekrāniem.

1991. gadā Pits tika uzņemts sekmīgā filmā "Telma un Luīze". Tam sekoja veiksmīgas lomas filmās "Tur kur upe tek", "Rudens leģendas", "Intervija ar vampīru: Vampīra hronikas" un "Septiņi". Viņš tika nominēts uz Oskaru par otrā plāna vīrieša labāko lomu filmā "12 pērtiķi" 1995. gadā.

1995. gadā viņš viņš bija iekļauts žurnāla "Empire" 25 pašu seksīgāko kino zvaigžņu sarakstā. Pits tika divreiz nosaukts par pašu seksīgāko vīrieti dzīvo starpā žurnālā People, kļūstot par vienīgo cilvēku, kas vairāk par vienu reizi tika tāda goda. Viņš pastāvīgi bija pašu seksīgāko vīriešu sarakstā pēc sieviešu aptauju rezultātiem pa visu pasauli.

1997. gadā izgāja filma "Septiņi gadi Tibetā", kurā tiek stāstīts par Ķīnas iebrukumu Tibetā. Rezultātā Bredam Pitam, kā arī viņa filmas partnerim Deividam Tjūlisam, tika uz visiem laikiem atņemtas tiesības iebraukt Ķīnā.

1999. gadā Pits nospēlēja vienu no savām pašām zināmākajām lomām kulta filmā "Cīņas klubs" pēc Čaka Palanika romāna. Pēc tam viņš tika uzņemts daudzās filmās, ieskaitot "Mr. un Mrs. Smiti" (2005) kopā ar savu tagadējo sievu Andželīnu Džoliju.

45 2 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Daudzām meitenēm ļoti patīk Breds Pits. Personīgi man... bet par gaumi nestrīdas! Ceru, ka Jums patiks!

2 0 atbildēt

8. ar Klūniju kopā smukāk izskatās nekā ar Andžolīnu. Viņiem vajadzētu būt kopā :D

1 0 atbildēt

Man pat kā džekam jāsaka ka tas čalis ir sexeris :D :D

1 0 atbildēt

njā Breds Pits ir viens no maniem mīļākajiem aktieriem;D es īsti nezinu ar ko viņš mani tā piesaista, beet uz Džouliju tas ļoti iedarbijas ;D

paar rakstu +, laikam tikai tpc., ka bildes un BREDS PITS :D

1 0 atbildēt

+ šitajās bildēs ļoti var redzēt, kā viņš[diemžēl] noveco :/ ;)

0 0 atbildēt