local-stats-pixel fb-conv-api

Bārbija XXL64

Čau! Es šodien mazliet pastāstīšu par lielo izmēru bārbiju! Pareizi ir! Arī apaļīgas meitenītes gribu kādu,pēc kā tiekties! Es ceru,ka jums patiks šis raksts,jo tulkot to nebija viegli! Paldies,izbaudi! :) .

851 7 64 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 64

0/2000

Nē,nu ok..lai bērnam nebojātu prātu var pārdot normālas formas bārbiju.Tikai mazliet liekas dīvaini tas dubultzods.emotion

54 0 atbildēt

Atcerēsimies, ka standarta tievās formas ir tikai mūsdienu pieņemtais sieviešu standarts. Senos laikos nebija tādu pieņemtu šablonu, un vīrieši vairāk acis meta tieši uz apaļīgajam sievietēm, jo pēc dabas instinktiem tie vadījas, ka apaļīgā sieviete labāk varēs iznēsāt un pabarot bērnus. Mūsdienās no šī instinkta ir palikusi tikai vīriešu tieksme pēc lielām krūtīm (lielas krūtis = labi varēs pabarot bērnu - tā saka mūsu zemapziņa).

38 0 atbildēt

Un ne visas meitenes var nomest svaru??? Bulshit. Var gandrīz visi ar retiem izņēmumiem. Vajag tikai gribēšanu nevis "atmazku": Man ir lieli kauli... Kas attieas uz lelli jau otra galējība. Šaubos vai ir daudz tādu kuram patīk tie trīskāršie zodi. Kas attiecas uz resnumu, katrs lai dara ko grib ar savu dzīvi bet tik tālu, lai netraucē citiem. Un kur ir  tas zelta vidusceļš, lelle ar apaļīgām formām, bet ne resna?? 

42 12 atbildēt

nafig jāiet uz galējībām? drīz arī būs kultūriste bārbija un transvestīts kens kleitiņā? varēja tak vienkārši uztaisīt Bārbijas ar normālu vidēju sieviešu proporcijām.

26 0 atbildēt

Nevienam nav tiesību meitenes morāli terorizēt,tikai dēļ to auguma aprisēm. Liekais svars nedrīkst būt par iemeslu, lai par cilvēku ņirgātos. Tas, ko cilvēks dara ar savu ķermeni ir viņa paša problēma. Bet nu "ne visas meitenes var nomest svaru", "daudzām no šādām meitenēm ir kāda ģenētiska slimība,kas vienkārši neļauj viņām nomest svaru" - cik var meklēt sev attaisnojumu? % ļoti niecīgam, pat vērā neņemamam daudzumam ir veselības problēmas, pārējiem ir kūtrās pakaļas sindroms. Tā vietā, lai meklētu attaisnojumu, vainotu lielus kaulus, iedzimtību, vielmaiņu, izdomātu slimības, labāk pārskatītu ēdienkarti un porciju izmērus, un atcerētos, ka regulāra pastaiga līdz ledusskapim nav saucama par fizisko aktivitāti.

21 0 atbildēt
Vispār - kāds no jums spēlēsies ar šīm bārbijām, ka tik ļoti protestē? :D
12 0 atbildēt

Godigi es neiebilstu, pret resniem cilvekiem. Bet ja sis te attistisies, tad jau driz diez gan daudz cilveku saks nepieverst uzmanibu savam svaram. Un diez, kas notiks talak - aptaukosanas. Tadel es ipasi neatbalstu so visu.

10 0 atbildēt
Visi kaut kā sacepušies par to resnumu... Visi tik pēkšņi ienīst resnus cilvēkus.. Neaizmirsīsim, ka ir cilvēki kuriem ģimenē ir iedzimts resnums un tur kaut ko ir ļoti grūti mainīt...
13 3 atbildēt

Es saprotu, ka nav jāpardod anoreksiķes, bet nu staigājošas  bulciņas arī ne. Pārdot var arī apaļīgākas, kas parādītu reālo situāciju, bet šitādas kā tā bārbija, tādu ir maz meiteņu. Un 36 000 šķiet daudz? 

8 3 atbildēt
Man ir tada sajuta ka sada diskriminacija nav visur, pie mums vacija piemeram, neesmu redzejusi ka kadu apceltu izskata, apgerba, formu vai kka cita del. Sheit parsvara tik skatas uz cilveka butibu, nevis kas vinam sodien mufura vai cik kilogramus parsniedz idealais svars. Ir gadijies redzet ka kads atbrauc kursh nav vietejais un grib izcelties izsakot rupjas piezimes par kada svaru, bet ar to seit nav iespejams klut "krutajam" seit nevienam nepatik izleceji un tadi kuri doma ka ir labaki par citiem. Visi esam cilveki,
5 0 atbildēt

Visoptimālākais variants būtu bijis izveidot vienkāršu normāla izmēra bārbiju. Man nav nekas pret resniem cilvēkiem, bet tomēr resnums pārsvarā ir vienkārši cilvēku nolaidība un slinkums vai arī neveselīga pārtika, un jebkurš aptaukojies cilvēks pats šādā veidā kaitē savai veselībai. Un tomēr bērniem nebūtu jārāda piemērs, ka šāda aptaukošanās ir normāla. C`mon varat te aizstāvēt apaļīgos , sakot, ka tā ir nelabojama, iedzimta problēma, bet tas ir tikai vienā no simts gadījumiem...

Man vienkārši riebjas, ka apaļīgie cilvēki, kuri reāli var darīt kaut ko lietas labā, tikai žēlojas par sevi.. Jā, es pati esmu perfektā formā, bet tas ir tikai tapēc, ka es visu savu mūžu sportoju nevis čīkstu

 

6 2 atbildēt

cilvēki bieži jauc resno ar formīgo un apaļo...tas arī ir šis cilvēku stulbums, jo viņu izpratnē ir vainu resns, vai tievs. nav tāda formīgā, turklāt ne visiem patīk tās kaulainās, bet arī pārtaukoties nevajag ;)

3 0 atbildēt

Patiesais skaistums mīt sirdī, nevis ārienē. Diemžēl, ne visiem tas pielec. ;)

3 0 atbildēt

Šo protestu kompāniju laikam ir izveidojuši burgeru ražotāji emotion

2 0 atbildēt

2. bildē 2. bārbija normālāka nekā orģinālā, bet pārējajās bildēs tas dubultszods nav pārāk pārspīlēts?

2 0 atbildēt

Kā tev liekas,vai būt apaļīgam ir normāli?   - Nē. Besī arā resni cilvēki, it ipaši tādi kas ir resni dēļ sava slinkuma un nolaidības. Un visvairāk dusmas rauj, ja redzu resnas nekoptas meitenenes, kuras iedomājas  sazinko no sevis. Spoguļa laikam majas nav,  ja sevi neredz bet citus aprunāt prot. Nereti ir gadijumi ka nekoptas tusnites aprunā un nodiršs normalas meitenes un pašas uzskata ka ir bezmazvai katra puiša sapnis. Un protams,  resnie un resnās tagad mīnusos jo viņiem nepatik ka saka taisnību acīs. emotion  Tauki ir pretīgi un neveselīgi, un tie nekad nebūs skaisti, lai kā arī jūs to gribētu.

8 7 atbildēt

Katra svars ir viņa paša darīšana. Šādu diskusiju dēļ rodas slimības, kas saistītas ar ēšanas traucējumiem. Ja sabiedrība biežāk paturētu savas domas pie sevis, tad nebūtu tādu problēmu, kā piemērma, šim bloga īpašniekam http://skindeepbones.tumblr . com un vēl miljardiem citu cilvēku. Lūdzu, saprotiet, ko ķermeņa formu kaunināšana var nodarīt cilvēkiem. Ēšanas paradumus mēdz ieaudzināt ģimenē, reizēm dzīvē ir dažādas situācijas, kas var spēlēt lomu pārēšanās gaījumā utt, ar to es gribēju sacīt, ka ne vienmēr ir tik viegli mainīt ēšanas paradumus, jo tie savā ziņā atbilst dzīves ritmam. Pārmaiņām jānotiek, ja cilvēks jūtas tā, ka vairs nespēj darīt sev pāri, nevis tādēļ, ka sabiedrība apgalvo, ka viņš ir neglīts, resns vai muļķis. Ja katrs koncentrētos pats uz sevi, dzīvot būtu daudz vieglāk. Aicinu jūs būt iecietīgiem un nedarīt tīši vai netīši pāri kādam, kam jau tāpat iespējams ir grūti!

1 0 atbildēt

Labi, tad jau lai mani heito, bet man vnk riebums metas uz ielas redzēt tāda resnuma meiteni, kurai pat viduklis jau liekas vienā resnumā ar gurniem...Es tur nesaskatu neko skaistu. Un tieši tā - RESNUMS NEVAR IEDZIMT, visma apakšā ir neveselīga ēšana!

meitenes kuras ir apaļīgas un ar vidukli, gurniem, krūtīm un var redzet tiešam sievišķīgās formas un izliekumus - OK tas tiešam ir simpātiski, bet resnums. fuj nēē.

1 0 atbildēt

Jā, bet tad bārbijas nevarēs mainīties ar drēbēm, jo viņām nebūs viens izmērs. Ideja jau, protams, interesanta tikai, es nedomāju, ka tagad puiši sāks aicināt meitenes dejot vai arī skolā neviens apaļos bērnus neapcels, jo mājās berni spēlēsies ar lellēm, kurām ir dubultzods.

1 0 atbildēt
man taa resna baarbija liekas negliita. neko skaistu nesaskatu taadaa spekja muulii. vaitad taas bebju lelles nav pietiekami galjiigas :D bet ja par reaaliem ljautiniem, tad atgadinashu ka musu platuma grados taads resnums lielakoties ir iedzimtiba\slimiba. pagaidam. bet tas resnuma kults ASV gan ir kas unikaals. kur taadi begimoti pa ielaam ljum, ka gribot negribot roka stiepjas peec salaata lapas. un galvenais ka visi juutas aizvainoti, amerikanji vispar ir viena aizvainota tauta. manuprat mums nevajadzetu ari sheit ievazat resnuma\kaarnuma kultus un pietureties pie normalas njammas.
2 1 atbildēt
« 1  2  3 »