local-stats-pixel fb-conv-api

10 dārgākie saderināšanās gredzeni5

86 2

Kā zināms, apprecēties iespējams arī par vienu dolāru, tomēr vismaz Holivudas zvaigžņu un citu slavenību vidū šāda tradīcija nav ierasta, tāpēc ir apkopots saraksts ar desmit dārgākajiem saderināšanās gredzeniem, kurus no saviem mīļotajiem saņēmušas populāras sievietes.

Ar miljonu dolāru vērtu saderināšanās gredzenu savulaik savu līgavu Kamillu Pārkeri iepriecināja Velsas princis Čārlzs, tomēr viņa izraudzītais gredzentiņš ar briljantiem iekļuvis tikai šī saraksta desmitajā vietā.

Devītajā vietā ierindojusies dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa, kurai Bens Afleks pasniedza 1,2 miljonus dārgu saderināšanās gredzenu ar 6,1 karātu lielu rozā briljantu, savukārt Toms Krūzs bija nedaudz izšķērdīgāks - lai par savu ceturto sievu apņemtu aktrisi Ketiju Holmsu, viņš par 1,5 miljoniem dolāru nopirka britu karaļa Eduarda VII laika gredzenu.

Divus miljonus vērtu gredzenu savai mīļotajai Katrīnai Zetai-Džonsai pasniedza aktieris Maikls Duglass - viņa dāvātais gredzens ar 10 karātu briljantu un 28 mazākiem akmentiņiem bija izgatavots gandrīz pirms simts gadiem, bet NBA basketbolists Kriss Hamfrīss par tādu pašu summu iepriecināja savu meiteni Kimu Kerdašjanu - tas bija gredzens ar 20,5 karātu briljantu no Lorrain Schwartz.

Ar 2,5 miljonu dolāru vērtu gredzenu savu draudzeni Meraiju Keriju aplaimoja viņas līgavainis Niks Kenons, bet 2,6 miljonus par 40 karātu briljantu savulaik samaksāja grieķu magnāts Aristotelis Onasis, lai pievilinātu Žaklīnu Kenediju.

Saraksta trešajā vietā ierindojusies Melānija Knausa - ar 15 karātu briljanta gredzenu viņu iepriecināja miljardieris Donalds Tramps, bet otrajā vietā ir viesnīcu tīkla mantiniece Parisa Hiltone, kurai grieķu miljonārs Pariss Latiss pasniedza 4,7 miljonus dolāru vērtu gredzenu. Tiesa, Hiltoni tas nepārliecināja un viņas mīļākie joprojām cenšas viens otru pārspēt bagātībā.

Taču visdārgāko gredzenu saņēmusi dziedātāja Bejonsa - viņas mīļotais vīrietis, reperis Jay-Z, savu nākamo sievu nolēma iepriecināt ar piecus miljonus vērtu saderināšanās gredzenu. Ieguldījums attaisnojās, un populārie mūziķi jau vairāk nekā trīs gadus dzīvo kā precēts pāris.

86 2 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://delfi.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

es ticu, ka neviens 3. bildē nemaz nepamnīja, ka tur ir roka un tas blociņš ! 

10 0 atbildēt

Ja ir j(n)auda kaut dimantu raktuves var uzdāvināt

0 0 atbildēt

gribu sev tādu gredzentiņu, kā 3. bildē.

0 0 atbildēt