local-stats-pixel fb-conv-api

Varbūt vēlies vienu gabaliņu?5

128 0

Šodien izmēģināju sen pierakstītu, bet vēl nemēģinātu recepti.


Biskvīts: 80 grami izsijāti milti, 2 karotes kakao, 1 tējkarote cepampulveris, 80 gr cukurs, 20 gr piens, 100 ml augu eļļa, 4 olas.
Samaisa miltus ar kakao un cepampulveri. Olu dzeltenumus sakuļ ar cukuru, pielej pienu, augu eļļu un vēlreiz visu kārtīgi sakuļ. Iemaisa sauso maisījumu. Stingrās putās sakuļ olu baltumus un pievieno klāt. Cep 20 minūtes 200 grādos.

Piena suflē: 20 gr želatīna, 200 ml piena, 200 gr krējuma, 200 gr iebiezinātais piens, 1 paciņa vaniļas cukurs.
Aukstā pienā iemaisa želatīnu un, kad tas piebriest ūdens peldē to izkausē. Dziļākā bļodiņā ieber cukuru, pievieno krējumu, iebiezināto pienu, vaniļas cukuru, atdzesēto želatīnu un sakuļ visu viendabīgā masā. Noliek mazliet, lai saželē.
Sagatavo biskvītu - sagriezu izcepto biskvītu uz pusēm, liku atpakaļ pannā, un, lai suflē masa netecētu nost, tad tām malām, kuras bija brīvas, pieliku klāt zem cepamā papīra follija rullīšu, lai ir barjera.
Kad suflē mazliet sabiezē, to liek uz biskvīta pamatnes, tad uzliek otru pusi virsū. Ieliek ledusskapī uz 30 minūtēm. Pēc tam sagriež. Daļai uzlēju šokolādi pa virsu. Saliku maisiņos un saldētavā iekšā.

128 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Nevēlos nevienu gabaliņu no saldētavas, jo nevaru saprast kāpēc ar tādu steigu bija jāsagriež gabaliņos un jāliek saldētavā??? Cik man zināms, želeju saturošus izstrādājumus neliek saldētavā.

3 0 atbildēt
Vēlos gan gabaliņu!
1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Liekas gardi
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt