local-stats-pixel fb-conv-api

Kā menca siera mētelīti piemērīja12

93 0

Vispārzināms, ka zivis ir loti veselīgs un noderīgs produkts. Vismaz reizi nedēļā jāēd zivis, ideāli, ja ēd trīs reizes nedēļā emotion

Un tā eZZiiC nu nekādi nespēja paiet garām cmukam Atlantijas mencas filejas gabaliņam. Jāsaka, ka eZZiiC bija lielā izbrīnā, ka gabaliņā tiešām nebija nevienas asakas emotion Parasti pie mums zem nosaukuma - fileja - pārdod tādus asakainus gabalus... emotion

93 0 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Gardi emotion  emotion 

4 0 atbildēt
Es mencu parasti grilēju cepeškrāsnī. Sanāk garda. Pangasija gan man nepatika - pēc garšas atgādināja krabju nūjiņas.
4 0 atbildēt

Es gan neesmu zivju cienītājs, īpaši mencu (sliktas bērnības atmiņas) taču šoreiz neatteiktos.. emotion +

2 0 atbildēt

bez siera gardāk emotion 

2 0 atbildēt

labs.

bet bez majonēzes ir garšīgāk, tās vietā vajag pielikt sajauktu piciņu krējumu, nedaudz sinepes un paŗis olu dzeltenumus.

bet tas gaumes jautājums, jo zinu cilvēkus, kas bez majonēzes vispār gandrīz neko neēd.

a par pangasiju - normāla zivs, vajag tikai kvalitatīvu pirkt, kur nav ūdens glazūras, jo tas ūdens visu samaitā, pie tam, labs jautājums, no kurienes ūdens. 

Ja kāds stāstīt, ka tās audzē sūdu bedrē, tad pateikšu, ka āzijā visur tā audzē visu - rīsu dīķis pēc ražas novākšanas tiek uzpludināts, blakus uztaisa kautuvi, dīķī ielaiž garneles, no kautuves visas iekšās dīķī, garneles norij visu, ļoti ātri izaug, garneles savāc, dīķis ir nomēslots, jo visas radībiņas klucē + no kautuves zarnu saturs, un sēj nākošos rīsus iekšā. Jautājums - tāpēc rīsus, tīģergarneles un parastās garneles vairāk neēdīsiet?  

2 0 atbildēt