local-stats-pixel fb-conv-api

Cielaviņa ņammm..33

593 2

Pašai viena no mīļākajām tortēm ir Cielaviņa, secināju, ka tagad veikalā nopērkamās ar katru dienu paliek mazākas un dārgākas.
Tādēļ sāku meklēt receptes, kas būtu līdzīgākas orģinālajai Cielaviņai.

Nebiju pārliecināta, vai kaut kas izdosies, bet mēģināts nav zaudēts.

Kā reize tuvojās paziņas dzimšanas diena, tātad tika realizēta cēliem mērķiem :D
Šai tortei ir nepieciešama pacietība un jāsāk taisīt jau 3 dienas iepriekš, lai viss būtu kā nākas.

Sastāvdaļas: Bezē biskvītam:
450g pūdercukura
7 olu baltumi
80g miltu
280g lazdu riekstu, bet var arī apgrauzdētuz zemesriekstus.

Krēmam:
7 olu dzeltenumi
50g cukura 60g ūdens
400g mīksta īstā sviesta (es izmantoju sviestu kas 82%)
4 ēd.k. kakao pulvera
200g vai 300g iebiezinātā piena. Liku pusi vārīta un pusi nevārīta.

Dekorēšanai:
200g šokolādes (tumšo)
100ml saldā krējuma 130g grauzdētu un sasmalcinātu riekstu 1 pac. jeb 180g saberztu šokolādes cepumu
Lai veicas!

« 1  2  3 »
593 2 33 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 33

0/2000

Skatoties tavu rakstu, man tā sagribējās kaut ko garšīgu . emotion Es laprāt apēstu tavu torti ...

30 1 atbildēt

Nu ja ir kaut uz pusi kā Draudzība tad tu esi uz pareizā ceļa....super+ tev

8 0 atbildēt

Pagalam sakārdināji emotion  rīt būs jāaizlaiž līdz darbam, kādu tortīti jāpaķer, tiešām apetīti uzsiti ;)

8 0 atbildēt

Tieši šobrīd taisu šo brīnumu draugam dzimšanas dienā. Pašlaik jau izskatās ka viss izdodas, ja neņem vērā ka nobeidzu mikseri :D

Vienīgi man ieplīsa pirmais biskvīts ņemot ārā no krāsns, bet ceru ka ar nākamajiem būs ok. :)

1 0 atbildēt
Cielaviņa is love.. Cielaviņa is life 😍😍😍
1 0 atbildēt

Man domāt, ka šo lietu būs jāpamēģina. Kam gan negaršo "Cielaviņa"... Gan jau ka kādam negaršo, bet tad tas cilvēks pats ir vainīgs :D

1 0 atbildēt
ak šausmas, nu kāpēc es atvēru recepšu sadalu, tgd jāskrien pēc iebiezinātā piena un riekstiem, taps kūka pusastonos vakarā
1 0 atbildēt

Malacis. Es sen gribēju to izcept, bet bija dažas neskaidrības. Protu izcept klasiskos bezē cepumus, bet tur receptē nav miltu un tie sasmērējot zaudē kraukšķīgumu. Te receptē ir milti, varbūt tie attur no ,,samirkšanas'' .Vēl nav saprotams vai tā 2 ripu masa bļodā nesaplok, kamēr pirmā ripa kaltējas? Lieku par drosmi lielu +

1 0 atbildēt
Malacis. :)
2 1 atbildēt

Garšīga torte! emotion

0 0 atbildēt

emotion kadreiz būs japamieģina +++

0 0 atbildēt
Super! Noteikti izmēģināsim. Liels paldies par recepti :) +++
0 0 atbildēt
Izskatas ļoti gardi!
0 0 atbildēt

 emotion  Kas var būt labāks par šo un vel kopā ar kafiju?

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Ak Dievs, ka man sagribejās pāris gabaliņus tortes, derētu jebkura, bet man nav, un mans dīzelis īsti negrib lekt, a ar kajam uz bodi baigais gabals emotion

0 0 atbildēt

Šī torte ir best emotion pilnīgi sagribējās :D

0 0 atbildēt

awww, liels paldies tev emotion

0 0 atbildēt

Eu, a tajā bezē var iecept zemesriekstus, kā tas (man šķiet) ir īstajā Cielaviņā?

0 0 atbildēt
Paldies! Noteikti izmēģināšu šo recepti.
0 0 atbildēt