local-stats-pixel fb-conv-api

Bērzlapju karbonādes16

22 5

Nu,caur paziņām uzzināju,ka var cept bērzlapes,un arī citas vārāmās sēnes,kā karbonādes,un izdomāju,ka Jums,Spoki,arī tas varētu patikt.

p.s. izmēģināju,sanāk labāk nekā biju domājusi (:

Vajadzīgs:[vienai pannai ''karbonāžu'']

* 6 nelielas bērzlapes

* 2 olas

* MIlti

* Piens

* Sāls,pipari,

Pagatavošana:

Gatavo gluži kā parastās karbonādes.

Bērzlapes notīra un rūpīgi nomazgā.

Uzliek uz dēlīša un neadaudz no abām pusēm paklapē ar gaļas āmurīti,bet uzmanīgi,jo sēnes ir ļoti trauslas.[nevajag izklapēt caurspīdīgas,tikai NEDAUDZ].

Olu iesit bļodā un sakuļ.Pievieno nedaudz pienu,sāli,piparus.

Sēnes apvārta miltos,tad olā,un liek cepties.

Cep minūtes 3,iespējams nedaudz vairāk,no abām pusēm.[cep līdz gatavs].

Ēd ar krējumu,sviestu,vai citādi,pēc pašu uzskatiem.

Ceru,ka garšoja. emotion

22 5 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

a bildes ar paščeptām karbonādītēm kur?

4 0 atbildēt

Njamm tik garšīigi es vinjas varu ēst un ēest. :)

2 0 atbildēt

mistiski :)

0 0 atbildēt

Karbonādes cilvēki cep jau gadu desmitiem, bet mīkla, kurā sēnes apvārta ir dažāda. Piedāvāju pamēģināt mīklu,kas sastāv no olām, miltiem, krējuma, majonēzes, nedaudz piena vai ūdens un protams garšvielas. Masai jābūt kā pankūku mīklai. Visas sastāvdaļas liek uz sajūtām. Pamēģiniet. Ir labāk, kā tikai ola un milti. 

0 0 atbildēt

atklāji ameriku....

0 0 atbildēt

kaut kas nedzirdēts ;D

0 0 atbildēt

mana mamma tagad cep. ;D nez man negaršo., pārējiem gan garšo. ;D

0 0 atbildēt

kurš tad to nezina?!?!

Un nevajag nemaz klapēt ar āmurīti,lieks darbs,kas galīgi nav vajadzīgs!

1 1 atbildēt

Jā man mamma arī ir taisijusi un man baigi garšo! emotion

0 0 atbildēt

Bērzlapēm vajag no cepurītes noņemt krāsaino "miziņu" uzmanīgi ar nazīti un nekad neko neesu vel ar gaļas amurīti klapējusi, talakai process tāds pac ka karbonādēm, iemērc miltos un sakultā ola un cep no abam pusēm..neko nevajag klapēt. o_O

0 0 atbildēt