local-stats-pixel fb-conv-api

Atkal medus kūka25

965 0
« 1  2  3 »
965 0 25 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 25

0/2000

Kad skatījos, zem mutes paliku bļodu, siekalas tecēja kā no avota.. emotion

34 1 atbildēt

perfekta diena, perfekta kūka!emotion

12 0 atbildēt

Es izmantoju brūno demera cukuru un tāpēc man nevajag karsēt to masu, bet es lieku diezgan daudz medu. Līdz ar to mīklas garša ir ļoti atkarīga no tā, kādu medu es pielieku klāt. Tagad es mācos uztaisīt ļoti labu medus kūku. Parastā biskvīta torte man labi sanāk. Galvenais, ka sievai ļoti garšo mani kulinārijas darbi un citi ar nesmādē.

Pluss Tev par darbu, dažas idejas pasmēlos no Tevis. Paldies!

8 0 atbildēt
Izskatās tik garšīga! emotion
6 0 atbildēt

emotion

5 1 atbildēt

Damn you! emotion

Vēl perfektākam nobeigumam varēji nogriezt gabaliņu un tuvplānā nofotogrāfēt. emotion

4 0 atbildēt

Vai tad skābais krējums putojot nesaiet sviestā? Neesmu mēģinājusi medus kūkas ar tādu krēmu, tāpēc arī jautāju.

Zinu, ka daudzi, ieskaitot mani, nevar ieēst īstu lauku krējumu, jo tas ir pārāk trekns. 

Pati arī esmu gatavojusi medus kūkas un lieliska alternatīva tiem, kam varbūt vispār negaršo krējums, ir krēmu gatavot no vārīta iebiezinātā piena un saldā krējuma (0,5l krējuma saputo ar 1-1,5 bundžām vārīta iebiezinātā piena). Viss smuki saputojas un neatsulojas. Papildus cukuru noteikti nevajag likt.

Bet tava kūka izskatās varen smuka un garšīga emotion

0 0 atbildēt

Meduskuka ka meduskuka, bet par noformejumu gan +... bus japamekle kur tadu struntu nopirkt...Man gan vairak patika bez putukrejuma un odzinam, bet ta jau gaumes lieta...

0 0 atbildēt

Oh my god, izskatās tik ļoti diabētiski. 

2 2 atbildēt
Tu putoji skābo krējumu?
0 0 atbildēt

Atkal tā izlietnes sieta kūka  emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Man ir plastmasa režgis, kas domāts izlietnēm 😂😂😂 vàks 😃😃😃😂😂
0 4 atbildēt