local-stats-pixel fb-conv-api

#63 Citronu kūka - ļoti, ļoti delikāts! 🍋🍋🍋4

28 0

Saglabājiet to, lai neaizmirstu gatavot.

Sastāvs:

Citroni - 3 gab.
Cukurs - 250 g
Sviests - 125 g
Augu eļļa - 40 g
Dzeltenais - 1 gab.
Olas - 2 gab.
Milti - 165 g
Cepamais pulveris - ½ tējk.
Sāls - ½ tējk.
Cornstarch - 25 g
Piens - 30 g
Krējums 33% - 60 g
Cukura pulveris - 50 g

Sagatavošana:

1. Notīriet divu citronu miziņu un saspiediet citronus. Uz piezīmes saimniecei - lai iegūtu vairāk sulas no citrusaugļiem, silda tos mikroviļņu krāsnī 15 sekundes.
2. Bļodā apvienojiet cukuru (250 g) un sviestu istabas temperatūrā (125 g). Slaucīt maisītāju apmēram 5 minūtes, tiem vajadzētu labi savienot. Masa kļūs pamanāmāka.
3. Pievienojiet sulu un citrona miziņu, augu eļļu (40 g) bez smaržas. Labi samaisiet. Ievadiet vienu dzeltenumu un divas lielas olas. Labi sajauciet. Mīkla var būt nedaudz neviendabīga, nevis briesmīga.
4. Atsevišķā traukā sajauc sausās sastāvdaļas: miltiem (165 g), cepamo pulveri (.. ½ tējkarotes) sāls (.. ½ TSP), un kukurūzas ciete (25 g) .Bez vairāki soļi Pievieno sausās sastāvdaļas uz eļļas maisījums tika samaisīts ar pienu (30 g). Pievieno vienu trešdaļu sausu sastāvdaļu, samaisa, pārlej pāri šauros piena, sajauc.
5. Slaucīt krējumu maksimālā ātrumā ar maisītāju tīrā traukā. Pirmās 5 minūtes neko nemainīs, bet tad masa sāks sakoncentrēties. Mājturība padoms - tauku krēms lieliski vzobyutsya ja bļoda un veiksmīgākajiem mikserim pre-nogaidīšana saldētavā apmēram 15 minūtes Stir masu.
6. Ielejiet kečupsu pelē. Šeit ir svarīgs jautājums. Lai padarītu cupcake labi, jums ir nepieciešams izveidot ne pārāk lielu mīklas kārtu. Neaizmirstiet šo brīdi.
7. Cep 40-50 minūtes 175 ° C temperatūrā. Sekojiet līdzi, kad sāk parādīties dzeltena garoza, pārbaudiet ar šķidrumu. Tam vajadzētu būt sausai. Ja jūs vēlaties vairāk trauslu cupcake - turēt krāsnī nedaudz ilgāk.
8. Kad kūka atdziest, to var pārklāt ar glazūru. Lai to izdarītu, ņem 50 g cukura pulveri, ielej dziļā plāksnē. Un pamazām uz tējkarotes pievienojiet citronu sulu. Tiklīdz viss pulveris kļūst mitrs un masa ir bieza, glazūra ir gatava. Uz augšas apkaisa vēl mitru glazūru ar trešā citrona mizu. Ja jums pāris stundu laikā ledusskapī atdzesēsiet aukstu cupcake ar apledojumu, tas būs pat garšīgāks.

LABU APETĪTI emotion

28 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

ņemu abas, gan kūku, gan cepēju. iepakojiet.

4 0 atbildēt

 emotion 

4 0 atbildēt