local-stats-pixel fb-conv-api

Noderiga Utile(ASC)10

110 5

Labdien, šodien Jums pastāstīšu par, manuprāt, noderīgu Utili[Utility program] vārdā Advanced Systemcare. Šo utili var lejupielādēt bezmaksas izstrādātāj mājaslapa, ko zemak norādīšu, kā avotu.

Advanced Systemcare ir util programma, kas palīdz lietotājām uzturēt kārtība savu PC, uzlabojot tā drošibu, ātrumu un veicot novēršanu no kļūmēm.


Ir pieejamas Bezmaksas un maksas versijas, Maksas versija praktiski iekļauj to pāšu ko bezmaksas, tikai ir mazliet vairāk iespēju, utiļu un iespēja atzīmēt automātisku kopšanu.

Līdz jaunākajai versijai bija iespējam uzlauzt ASC un no "Free" pāriet uz "Pro", jaunākajai tādas iespējas pagaidām nav manīts, bet ja Jūs esat atjautīgi Urķi( :D), jūs to bez problēmām spēsiet vai nu atrast vai paši izdarīt.

Ceru ka šī programma Jums noderēs, jo man tā noderēja ļoti.

110 5 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.iobit.com
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Vienkārši ideāli viss aprakstīts! Liels paldies! Noderēja ļoti! Tikai nesaprotu kurš "idijots" pa šo rakstu varēja ielikt - ,te tikai plusus un plusus! 

8 2 atbildēt

Programa ļoti noderīga un laba. Pašam ir emotion

2 0 atbildēt

emotion 

1 0 atbildēt

senks autor.. noderēs.... paņemšu tūliņ un ietestēšu..

1 0 atbildēt

Programa ir laba, bet tai ir viens minus man pašam un dažiem paziņām ir gadijies ta ka uzlabojot datoru ar šo programu rodas sekojošos problēmas,Kad ieej skype tevi uzreiz izmet lauka un ta katru reizi.Nakošā problēma,nemāku isti definēt bet laikam ja pareizi saku rodas problemas ar Dažu programu interfeisu (attēlojumu,izkatu).Ta ka tas ir tikai mans viedoklis, katrs pats izlemj par labu savam datoram.

0 0 atbildēt

sī programa pēc kāda laika nokar datoru

0 0 atbildēt