local-stats-pixel fb-conv-api

apkures sistēma repair.40

303 2

Sveiki. :) Atradu jaunu dzīvokli atkal dzīvoju viens :D Tuvāk darbam. Apkures sistēmai pamats bij radiātoru nebija. Vel ventīļus saliku un dažas caurules savienoju savādāk. Pirms tam sistēmu iztīriju no kaļķa ar sālsskābi. Dariju visu viens pats. Radiatoru tiešām nekad nebiju licis bet sanāca. :)

303 2 40 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 40

0/2000

Tagad luudz Dievu lai sho ziemu iztur. Ventili kjiinieshu....visizplatītākie u

ir blivslegu sliktais izpildījums un plakanais materiāls. Ja Tev nav sistēma spiediens tad tas nozīme ka tas ir uz pashteci....pashtecee ir liels skaabeklja daudzums ūdeni liidz ar to tērauda radiators izruusees  apm 2 gados. Piedod par skarbu komentāru.

6 0 atbildēt

nekas īpašs ,skaties ,ak tie henkas savienojumi nesāk tecēt,jo īpaši apkurei šos savienojumus neiesaka,jo cik saprotu tie ir tie,kas savelkās bez preses, tāpat varēji jau pie vizuālā piedomāt,jo savādāk plusu ielikt rokas neceļās..

5 0 atbildēt

bija vēl sliktāk. man galvenais praktiski. siltums ir- ir. viss.

3 0 atbildēt

Varēji sīkāk - kur dzīvokli iegādājies, kāda tipa ēka, kāpēc pie sienas skrūvēji saplāksni, visur spīd baltais sūds - kāpēc nepirki pakulas ar smēri [ eņģeļa mati ], izskatās ūdens cirkulācija turp un atpakaļ radiātoram nāk vienā pusē, kāpēc neliki klāt uzreiz  izmantojot vienkāršu tērauda pāreju.

3 0 atbildēt

var papētīt vai tās karbona trubas nesāk pilēt ar laiku. viņām ir tāda tendence no lielām temperatūras starpībām.

3 0 atbildēt

nezinu, kas, kam tur staigā un pil, man 5 gadus pilnīgi bez problēmām tur un nekas nekur netek + ja ir nepieciešamība, var visu izjaukt, salikt, man pat paštaisītā siltumpārvade uz saimniecības ēku ~6 metri zem zemes (melnā kanalizācijas truba, apaļais putuplasts, uponor caurules) ir ar šīm pašām caurulēm un visur ir skrūvētie savienojumi, man gan ir gāzes apkure un nav tik ekstremālas temperatūras sistēmā ikdienā, kā malkas katlam bez akumulatora un uz pašteci

3 0 atbildēt
Ja sistema uz pasteci, itka vajag rezervuaru/izplesanas tvertni kkur pie griestiem. Cik esmu dzirdejis
2 0 atbildēt

Nu nez... Pēc haltūras velk. Neapvainojies, bet sienas varēji vismaz piekrāsot aiz radiatoriem. Tā pat tā pašteces sistēma... No vienas puses jā- ir ok, jo ne no viena neesi atkarīgs. No otras... Katlu var uzraut gaisā ( ja izplešanās trauks ir par mazu). kaimiņiem plūdi ir diezgan iespējami. Neesmu pārliecināts, ka tā sistēma silda vienmērīgi... Karoč es izvēlos piespiedu cirkulāciju ar vismaz vienu sūkni uz sistēmas. Katls ūdeni it kā maina pats, tomēr tā ir lielāka garantija, ka kkas ar varu dzen katlam to zupu cauri. Ja bail no elektrības atslēguma, var pameklēt lieljaudas akulumatorus, kas kādam laikam uzglabās... 

P.s. Katls ar tāds aizdomīgs. Ja nemaldos, tad šitie ir diezgan neekonomiski... 

2 0 atbildēt
Tur jau tā lieta ka neesmu santehniķis un ko tādu dariju pirmo reizi. Un par darbu es nevienam neprasu emotion protams 100x labāk būtu salodēt vajadzīgos līkumus ar kapara trubām. Cik ilgi kalpos kalpos. Ja sezonu izvilks arī labi. Pārtaisīs pa nopietno.
2 0 atbildēt

Es neesmu santehniķis, bet man ieteica variantu ar kausējamajām caurulēm. Mīnuss esot, ka ar laiku sāk locīties. Tajā pašā laikā man neviens neliedz salikt sienas stiprinājumus divreiz biežāk, kā vajag emotion 

2 0 atbildēt

Aktuāla problēma. Kāpēc Calgona vietā nevar izlīdzēties ar nesalīdzināmi lētāku citronskābi?

0 0 atbildēt

henka kā tāda nav paredzēta siltajām grīdām,kur nu vēl savienojumi,siltajā grīdā tādiem nav jābūt..

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt