local-stats-pixel fb-conv-api

Viens un divi - pakaramais gatavs.21

452 6

Sveiki spoki, spociņi un visi savādāk domājošie spocekļi. Ir pienācis jaunais gads ar jaunām idejām un plāniem. Un ar jauno gadu vēl pāris patīkamas brīvākas dienas, kuras tad nu katrs nu izmanto kā nu prot. Brūzis tad nu arī izmantoja kādu brītiņu lai padarbotos.

Kā jau parasti galvenais iebikstītājs un pa pakaļu iespērējs - sieva palūdza ka viņai vajag mūsu mājdārziņa vajadzībām pāris ātrās mēbelītes. Tad nu īss ieskats pakaramā meistarošanai. Protams atradīsies čupiņš ar pāris "profiem" kas teiks, ka mani vispār nevajag instrumentiem klāt laist, bet tā nu tagad spokos ir iegājies, ka visiem ir mīļa lieta nolikt citu veiktos darbiņus.

452 6 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

Jauki, taču žēl gan, ka spoku auditorijā ir vairāk tādu, kas orientēti uz citiem jautājumiem ,nevis uz tiem, kas noderīgi praktiskai dzīvei.

10 0 atbildēt

emotion

bet nu bez labiem instrumentiem nu nekā emotion protams, nemākuļa rokās jebkādi instrumenti nepalīdzēs.

5 0 atbildēt

Malacis. Man tas viss pazīstams, jo līdzīgi pakaramie ir dārza saimniecības mājā. Kādreiz biezie saplākšņu atgriezumi bija par kapeikām nopērkami. Ērti, vienkārši, glīti. Visi neesam miljonāri, bet savu mājokli var glīti iekārtot arī bez lielas naudas.

4 0 atbildēt

Malacis, turpini tik darboties. emotion  Man ar būs jāsāk kokapstrāde laikam studēt, darbnīcā sienas plauktu vajag, lai uzmetinātu, laikam man materiāla nepietiks. Toties koka dēļu gabali ''navalam'' emotion 

4 0 atbildēt

Labaak izskatiitos balts vai nedaudz tumschaaks taakaa sienas kraasa ,par gaumi nestriidas.Pakaramais pa pirmo  emotion  Tie kas tos miinusus liek tie ir nejeegas

4 0 atbildēt

Forši. emotion Lieliski raksti! emotion 

3 0 atbildēt

glīti

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Varēji ko skaistāku uzcept, es tādu garažā ieliku!

5 13 atbildēt