local-stats-pixel fb-conv-api

Taisām paši no PSRS laiku cirvja ko vizuāli jēdzīgu, 2. variants.18

192 0

Man šonedēļ sākās atvaļinājums un es izpildīju sev doto solījumu, šogad ar motociklu apbraukt apkārt Latvijai (starpcitu Igaunijas- Latvijas pierobežā 95 benzīns Igaunijas pusē izrādījās dārgāks 1,36 eiro, Latvijā uz to brīdi bija 1,30 eiro ). Ceļojums ir beidzies un var atkal drboties pa garāžu.

Šoreiz pārtaisu kalto veco ulmaņlaiku cirvi, tas riebeklis ir dikti ciets. Nācās diezgan paņemties ar viņu lai izzāģētu vajadzīgo formu un pēc tam vēl arī apstrādāt. Bet galu galā sanāca tīri glīts. Sākam:

192 0 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

Negribu nevienu apvainot bet man šķiet ka tu nupat sačakarēji normālu skaldāmo cirvi,un uztaisīji nevienam nevajadzīgu sudu.

11 1 atbildēt

Kādreiz,kad zāle bij zaļāka,saule dzeltenāka un Putins pie varas bij tikai astoto reizi...es pulējamo ripu liku uz šmirģeļa. Ja kas,tad flexis vēl nemaz nebij izgudrots. Pat *krievos* tādā veidā pulējām siksnai sprādzi,lai nav jāčakarējas ar lupatu un zobu pastu-pulveri emotion 

4 0 atbildēt

Awsome!

3 0 atbildēt

Igauņiem pie degvielas cenas ir arī ceļa nodoklis, kas acīm redzot arī nonāk līdz ceļu infrastruktūrai. 

3 0 atbildēt

Labi labi atkal atvainojos ,tad kāds pēc JŪSU pārbūves ir dotā instrumenta pielietojums.

3 0 atbildēt

Nu meistars,ko citu teikt!+++

1 0 atbildēt

bet kāts ta ielikts otrādi,atmuguriski !

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Vispār tīri glīts sanācis. Pats arī no saviem saraktajiem esmu mēģinājis kaut ko veidot un beigās sapratu ka, ja gribi, ko tiešām unikālu tad jātaisa pašam savs no nulles emotion Ja ir vēlme vēl radīt mākslas darbus varu kādus pāris cirvjus iešķiebt tik kāti nav nevienam emotion

0 0 atbildēt