local-stats-pixel fb-conv-api

Spole78

« 1  2  3 »
1295 3 78 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 78

0/2000

Izskatās, ka darbnīca pārtapusi teju vai zinātniskajā laboratorijā! +++ no manis! emotion

39 0 atbildēt

Nu Tu tak esi viens velna vecis! (labā nozīmē) emotion Gan galva uz pleciem,gan rokas no pareizās vietas aug.

14 0 atbildēt

Es nevienu neaizstāvu, nevienam neko arī negribu pierādīt, tas ir vienkārši man hobijs, tāpat kā autiņu ķīlēšana, jebkuru rezultātu kas man sanāks parādīšu, arī ja nekas prātīgs nesanāks, ja būs luste, varēs arī uz vietas apskatīties, visi zin kur es dzīvoju emotion

13 0 atbildēt

Bet Tu pats reāli pārliecinājies, vai tikai gudras runas, brāl ... ?   Kad izkodīšu kas un kā, tad arī parunāsim, patreiz nav laika demagoģijai.

10 0 atbildēt

Tgat zināšu pie kā iet, kad būs zombiju apokalipse emotion

10 0 atbildēt

Tesla ar Tevi lepotos emotion+

9 0 atbildēt

Ja dārgā mani ar visu ģenerātoru no mājas grāmatas neizrakstīs, tad turpinājumam vajadzētu būt  emotion

8 0 atbildēt

Veciit tev vajadzeetu treninjnometni riikot, jaunieshiem iemanjas nodot taalaak lai aug jauni entuziasti un speciaalisti!

8 0 atbildēt

Visu cieņu Sašiņ- turies, buries un dzen vilni uz priekšu. Mani arī šī lieta interesē, bet mani mēģinājumi salīdzinājumā ar tevi nav pat vēl bērna šļupsti.

Interese ne tikai neatslābst, bet gan pieaug. +++emotion

8 0 atbildēt

Kompi varēšu mežā spēlēt emotion

7 0 atbildēt

super vecais miljons plusu tev,ar biju aizravies ar ko līdzīgu, tu mani pamodināji man ar vaig emotion

7 0 atbildēt

Tādēļ jau viņu nesaprata sabiedrība, arī mūsdienās vēl nesaprot, neesam izauguši.

5 0 atbildēt

Gaidīšu turpinājumu. Ja es dzīvotu tuvāk,domāju,ka būtu biežs viesis pie tevis . Ir doma pa vasaru pašam pamēģināt uzcept ģeneratoru.

5 0 atbildēt

Jaunieši visu zin, vīri apšauba, veči visam tic  emotion  Priekš tam jau arī skolā iedzen fundamentālo zinātni lai visādām citādām lietām vairs neticētu... Edisons pēc naudasmaisu pasūtījuma Teslu nolika un "pareizo" zinātni uzrakstīja.

5 0 atbildēt

Iespaidīgi. emotion

5 0 atbildēt

Es nesaku ka tas tā ir par visiem 100, beigās redzēs kas sanāks, es eksperimentēju un man nav svarīgi par katru cenu to uztaisīt un dabūt gatavu, man svarīgi ir saprast vai tas ir iespējams, līdz kādam līmenim var tikt. Es arī daudzām lietām neticu tādēļ pats personīgi pārliecinos un savas pieredzes. 

5 0 atbildēt

Ja man būtu 18, es tev uzsauktu vienu labu aliņu par šo darbu!  Visu cieņu! 

5 0 atbildēt

Apsveicami. Šaubos vai nu kautkas kruts no tā visa sanāks, bet no kļūdām rodas patiesība un kas kādreiz bija sapnis un muļķības daudz kas mūsdienās ir realizēts. Kādreiz cilvēki domāja, ka zeme ir plakana, bet tagad visi zinam, ka tā nav. Patiesība rodas to meklējot.

p.s.

lai cik stulbi tas izklausītos, tad kāpēc gan lai elektrību arī nevarētu pavairot?

5 0 atbildēt

Es, kā tehnisks cilvēks ar vairāk kā 40 gadu stāžu tehniskajās jomās, ticu saviem iegūtajiem rezultātiem nevis pļāpāšanai, kā jau teicu, jebkuru rezultātu parādīšu, arī ja tas projekts būs pagalam neveiksmīgs, man vismaz darbošanās prieks un daudz jaunu zināšanu no tā tiks emotion  Pietiks tukši te mutes dzesēt, no gudrām runām nekas prātīgs pasaulē vēl nav cēlies. 

4 0 atbildēt

Kādus 2 gadus atpakaļ, mājās nejauši uztaisīju to flyback tansformatoru, gribēju uztīt no 220v uz 12v trafu, bet tīšanas procesā kaut ko salaidu dēlī un tagat pie sekundārā tinuma pieliekot 12v, pa primāro nāk ārā 220v. Varēja pat ar 12v darbināt veco Rīgas veļasmašīnu. emotion

4 0 atbildēt
« 1  2  3 »