local-stats-pixel fb-conv-api

Pirmās iemaņas šūšanas darbos19

650 0

Sveiki spoki, spocēni un citi savādāk domājošie spocekļi. Tā nu pēkšņi sanāca, ka manā mājā nejauši uzradās jauns darbarīks. Sievas vecāmāte izdomāja, ka viņai acis vairs nav tās un veselība netur, tāpēc šī izlēma manai meitai atdot savu šujmašīnu, ko lellēm kleitas šūt. Kas nu es būtu pa papuci, ja neieprovētu pats no sākuma to verķi.

Principā ir paredzēts vienam "lūžņu čupiņas" (tā sieva saka) projektiņam pāršūt beņķi, bet ar kautko pa priekšu ir jāiesildās. Tātad plāniņā ir divu "nodrāztu" sēžamspilvenu ekstrēmais "makeowers".

650 0 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

Ķisens emotionemotion Cik gan sen nebiju dzirdējis to vārdu. emotion

11 0 atbildēt

Tavus rakstus prieks vaļā vērt emotion

5 0 atbildēt

vo kārtīgs vīrs pie šujmašīnas. visi domā, ka baigie veči, ja māk iedzīt naglu. ne vella, vot pamēģiniet ko sašūt vai uzadīt emotion

5 0 atbildēt
Vairs nav tie laiki, kad sievieši tikai virtuvē un vači garažā. Ka vajag manējā arī naglu var iesist, bet gaļu labāk es taisu pats.
4 0 atbildēt

Prieks, ka vīrietis nebaidās no šujmašīnas, forša štelle patiesībā emotion

4 0 atbildēt
Super. Esmu mācījusies par apģērbu modelēšanu un šūšanas speciālistu, bet rāvējus nešuju, bail no viņiem metas. 😀 Tā vien izskatās, ka vīriešiem šis darbiņš labāk padodas. Kad nopirku jaunu šujmašīnu, draugs bija tas, kurš savēra diegus visos vajadzīgajos caurumos un noregulēja visu kā vajag. 😀 Tā tik turpini.
3 0 atbildēt

Izskatās ka tu bez sievas dzīvo, vai ja tev ir viņa guļ gultā un lūr teļūku.emotion

2 0 atbildēt

FANTASTISKI, PRIEKŠ desmaizes emotion +

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt