local-stats-pixel fb-conv-api

PS3 cepšana44

232 10

Nesen viens no maniem kolēģiem pasūdzējās, ka viņam nestrādā PS3 viņš nezinot, kas par vainu. Īsāk sakot nolēmām, ka viņš man viņu iedos un es paskatīšos, kas par vainu.
Atlīdzību neprasīju, jo tas būtu, man kā eksperiments, jo pirms tam esmu labojies Xbox360 un uzskatīju, ka PS3 labošana būtu laba, jaunas pieredzes gūšana.

es neēsmu licis visas jaukšanas bildes un pamācību iekšā, jo tie ir pieejami internetā raksta apakšā ir norādīts links ar kura palīdzību es arī laboju šo PS3, atliek piezīmēt, ka links ir no ASV tamdēļ temperatūra tajā postā ir norādīta fārenheitos nevis celsijā.

šis raksts ir, no mana viedokļa, interesants tamdēļ, ka pec idejas es viņu taisu paralēli labojot aušupminēto PS3, video ir arī parādīts datums - kā apliecinājums tam, ka tas notiek šajā pašā dienā ..... :)





232 10 44 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 44

0/2000

neko nesapratu... kapec vins ir jacepj? kas vinam tur pameinisies?

24 2 atbildēt

+6! emotion

Šito pie receptēm, gandrīz, varēji likt. :-D

Bija vienam čomam portatīvais, kurš negribēja slēgties iekšā, kamēr nesasildīja viņu. Jāiesaka viņam būs šī recepte ar cepeškrāsni.

8 0 atbildēt

Ir Ok , Vecīt !  Viss notiek - parādīja. Iešu arī savējo PS 3 uzcept, varbūt aiziet.

4 0 atbildēt

Johaidī.... mūsdienu tehnoloģijas. Man PS 3 vairs nelasīja diskus uzmetu uz bēniņiem, lai nemētājas pa kājām. "80 tajos , kad būvējām pastiprinātājus,  gaismas mūzikas, Dolby un Pal blokus, šādu iespēju nebija  emotion     Autoram respect   emotion

3 0 atbildēt

salaboji?

2 0 atbildēt

zinu ka videokartes var cept cepeshkraasnii, :)

1 0 atbildēt

Tas variants reāli ir uz mēnesi ,pēc tam jauc un cep atkal, un tā kamēr mātesplate galīgi atdod galu. Tajā temperatūrā, laikam lodalva kūst un nostājas kur vajag.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Man patīk kā šeit daudzi nesaprot kapēc jacepj tā plate :D :D Tak elementāri ir saprotams lai lodējumi pakustu un izveidotu pa jaunam zudušu kontaktu :D ( man nav vispār nekāda sakara ar elektroniku bijis šādā veidā bet tas ir skaidrs ) autor palabo ja es tomēr kļūdos :D :D

0 0 atbildēt
MJ avatarsMJ

Nu sanāk tas pats kas ar tiem HPDV6000 serijam,kad video karte nobira,tad visi saka nupat cept tas matesplates un atkal kadu laiku darbojas..tiesa uz laiku... :)

0 0 atbildēt

Kada velna pec jacepj?

0 0 atbildēt

Vaitad tai platei nekas nesakūst :D

0 0 atbildēt

 Paldies. Varbūt mani ar to linku negrib atzīt un atpazīt, jo saka ka šis videoklips ir privāts un prasa kaut kādu kontu. Labāk neriskēšu tur līst iekšā, ka nesanāk ziepes. Reiz biju ielīdis kaut kur tajā tīmelkī tik dzili, ka netiku ārā. Dabūju raut ārā kontaktu, pēc tam no meitām vēl pa mizu dabūju.

0 0 atbildēt

Otro videoklipu man negrib rādīt  emotion

0 0 atbildēt

Tev smuki paklāji :)

0 1 atbildēt

daunis maitaa ps3.....

0 1 atbildēt

Kārtējais Piromāns.

0 1 atbildēt

lai gan man lielas saprašanas par elektroniku un viņas attiecībām ar temperatūru vai arī kas ir mātes plate,man tomēr rodas jautājums kāda velna 'pēc viņa būtu jācepj

0 1 atbildēt