local-stats-pixel fb-conv-api

Otrais mēģinājums ar Airogrāfu!15

321 1

Sveiki spoki, skatos ka visiem tas megakonkurss ir sagrozījis galvu un kā traki skrien pēc balvām. Tapēc iedomājos ielikt rakstu kā teikt atslodzei no tā visa trakuma! Ok pie lietas. Sakarā ar to ka došos prom nodomāju priekš sava priekšinieka pārkrāsot savu veco ķiveri. Nu ideja bija, tad nu ķeramies pie darba un uz priekšu. Neesmu ne + ne - vācējs, un arī ne cepumu vācējs un krājējs neesmu un konkursā nepiedalos. Takā savu viedokli droši izsakiet un izpaudiet.

Ļoti Liels Liels paldies Sasham kurš uzņēma, nolāmāja un pateica ko domā tieši acīs, bet kā saka kritika ir laba lieta un es priecājos ka mani nolamāja sasha. Jo tad es vismaz iegūstu pieredzi un labus padomus no Sashas. He He takā ja jūs kāds lamā paklausieties, varbūt tomēr tajā visā var atrast arī kādu labumu emotion

Atvainojos par bilžu kvalitāti, bet es nezinu kas man telefonam noticis, jo dikti čābīga kvalitāte palikusi. Varbūt kāds ieteikums?

321 1 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Brāl, tas materiāls nebija raksta vērts.... emotion  Labāk būtu pastāstījis kā patjokus slīpēji un kādā ieberzienā ar dārgo grunti aizgāji emotion

6 0 atbildēt

emotion + Sasham par pacietību

un, protams, + autoram centību! 

3 0 atbildēt

+ par mēģinājumu, bet ja jāsaka godīgi - laikam ja Sasha tevi nelamāja velti. Kautkas tur īsti nav līdz galam. Bet nu kurš nu būtu izteicis kritiku emotion tā ka neņem galvā.

1 0 atbildēt

Žokli bija doma atstāt melnu

0 0 atbildēt

Tas ghost ,vai arī kā saucās, varēja būt mazliet tumšāks, bet ir labi. emotion

0 0 atbildēt
MJ avatarsMJ

Ak tu rūķotājs! emotion emotion

0 0 atbildēt

1. bildē tā ķivere man līdzina kautko līdzīgu ķīnietim kurš bļauj. emotion

+ par rakstu, man arī drīzumā būs nepieciešamība krāsot ķiveri uz nākamo vasaras sezonu, varbūt varēsi ielikt kādu pamācību, kā tu visu dari?

0 0 atbildēt

ja godīgi ****ja

0 0 atbildēt