local-stats-pixel fb-conv-api

Labdaribas akcija! MJ+SpokuPavaars+Sasha Aleksandrs projekts65

824 4

Raksts Ik pa laikam tiek atjaunots, iemet aci ik pa laikam ja seko līdz ;)

Tagad jau ir skaidriba kur vedisim ;) Tas bus Islices bernu SOS ciemats

kura sobrid uzturas 64 berninji vecuma 2-18 gadu vecumam ;)

Sarunata ir brauksana 28. decembri Pl 16.00

http://www.sosbernuciemati.lv/lv/kontakti/islices-sos-bernu-ciemats/

Mantas un naudiskos ziedojumus vacam lidz 27.decembra vakaram ;)

Sveiki jaukie biedri. Tātad jau pirms Jacky ielika savu rakstu bija tapusi doma palīdzēt cilvēciņiem kuriem iet sliktāk nekā mums pārējiem. Tad nu ideja ir sekojoša. Līdz jaunajam gadam, šeit spokos vēlamies savākt ziedojumu veidā, mantiņas, spēles, puzles utt utjp, visu kas pašiem vairs nav īsti nepieciešams , bet noderētu kādam bērnunamam un bērniem. Savāksim to visu kopā. Rakstam ko varam ziedot un mēs nogādāsim kādā bērnunamā, + es pagatavošu gardu svētku maltīti visiem cilvēciņiem kas nu tur būs uz vietas priekšsvētku vakarā.

Absolūti nesavtīga ideja, vēlamies ar MJ ieguldīt arī savus līzekļus tam visam utt.

Tagad ir tikai viena problēma - atrast piemērotu bērnunamu 100km rādiusā ap rīgu, ja kādam ir kāda info kuram šāds pasākums būtu visnoderīgākais, lūdzu sūtiet man vēstuli un apspriedīsiemies. Vēlos līdz piektdienai jau noskaidrot precīzu vietu uz kuru viss tiks vests un darīts ;)

Tapēc tagad, ja kādam Rīgā esošam vai uz Rīgu braucošam ir lietas kuras kuras varētu noziedot, lūdzu rakstam man privātu vēstuli un sarunāsim kur pieņemt to visu.

Kā arī protams būs fotoreportāža kā nu mums viss izgāja utt . Atskaitīsimies par katru lietu ;)

Lai jums jauki un sirsnīgi svētki :)

P.s pagaidām jau 90 cilvēki ir nospieduši plusiņu šim rakstam, Bet tikai viens ir uzrakstījis vēstuli ka vēlas kaut ko noziedot. Nekautrējaties, kaut vienu rotaļu mašīnu, kaut pavecu bet koptu barbiju, kaut 10x saliktu puzli, pieņemsim un nogādāsim mazajiem. Kā arī reportāžas rakstā iekļausim visus ziedotāju nikus/vārdus ja To vēlēsieties. Ja vēlaties palīdzēt , bet nevarat neko nogādāt, varam pieņemt arī pārskaitījumu, kaut 1ls, bet tas palīzēs citiem + galvenajā rakstā būs ar visiem čekiem bildes par pirkumiem utt, lai zinat ka naudiņa aizgājusi tam par ko viņa ir iesūtīta. par šo naudu iegādāsim saldumus, augļus utt :)

Nekautrējaties. Atbalstat šo akciju, un jūtaties labi, izdarījuši ko labu ;)

Vēlreiz priecīgus svētkus.

Ja lasi šo rakstu, un vēlies palīzēt, Bet neesi reģistrējies spoki.lv droši sūti e-pastu

spoku.pavars@inbox.lv

-----------------------------------------------------------

Šobrīd Visādas mantas savākuši un sapakojuši no šejienes ir lietotāji :

Nolaifers ar māsu

LVDardedze

MakeMeGoAway

Dace, kura uzrakstījusi uz epastu

Kristaps, arī cilvēks ārpus spoki.lv uz epastu sazinājies un nodos mantu maisu sestdien

Līdzekļus kontā iesūtījuši lietotāji: (ja vēlaties ziedot naudiņu šim pasākumam, lūdzu rakstiet privāto vēstuli, vai e-pastu uz spoku.pavars@inbox.lv )

GovsRieksti - 20LVL

Lētais Putns - 15LVL

Dizy - 5LVL

Contess - 10LVL

Goddessofpassion - 2LVL

OLIMP - 5LVL

Dadzītis - 5LVL

P.s šobrīd joprojām tiek apzvanīti bērnunami, un tuvāko divu dienu laikā būs precīzi jau zināms kuram tas viss aizies. Ja atsaucība būs liela, varbūt pat veseliem diviem :)

P.p.s Mana dr.lv profila ari varat ieteikt talak pirmo ierakstu kurs norada uz so rakstu ;)

http://www.draugiem.lv/spokupavars/

http://www.spoki.lv/profils/govsrieksti">

824 4 65 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 65

0/2000

Man protams ir prieks par to,ka tika saziedota naudiņa bērniem,kuriem to tiešām vajag,un prieks arī pa to,ka tiek rīkota arī šāda akcija! :)

Taču man sirds sažņaudzas saprotot to,ka jau 12 gadus,ja nemaldos,darbojas tāda organizācija kā ziedot.lv. Viņi palīdz trūcīgām ģimenēm ar sadzīves tehniku,apģērbu,apaviem un daudz ko citu,taču visu 'šo daudzo darbības gadu laikā līdz mūsu ģimenei nekas nav nonācis,kaut gan esam atzīti par trūcīgu ģimeni.

Pagastam pilnīgs pofigs uz to,ka mūsu ģimeni uztur pensionārs,kurš arī neko daudz nenopelna,piln\igs pofigs uz to,ka ziemās,savā koka mājā,kura ir apmēram 120-130 gadus veca,salstam,pofigs uz to,ka jebkurā brīdī jumts var uzkrist uz galvas...

 

Un nejau es pa sevi šeit runāju,ja jau esmu spējusi šo izturēt visus savus 17 gadus,tad pacietīsu vēl,bet runa jau iet par mammu,tēti un visvairāk par mazo brāli un māsu,kuriem šādos apstākļos ir jādzīvo...

89 1 atbildēt

Es domāju, ka man būs ko iedot viņiem, jo viņiem tomēr vairāk vajag nekā man, lai gan pats jau kā gadu par bāreni neskaitos, viņus vislabāk saprotu  emotion Lūk arī ieskats http://www.spoki.lv/tribine/Ka-es-SpokuPavaram-palidzeju/611318

54 2 atbildēt

Projekts pats par sevi var būt ir ok, bet ....

1. Kāpēc tādas "akcijas" saaug kā sēnes tikai pirms Ziemassvētkiem? Vai tad tiem cilvēciņiem, tikai šajos svētkos ir vajadzīgs, lai viņi justu, ka kāds par viņiem domā? Kāpēc nevarētu saorganizēt tādu "pasākumu" - teiksim Oktobrī vai vienalga kādā citā mēnesī?

2. Kāpēc "Labdarības" akcijas rīkotājs piemin šo?;  "P.s pagaidām jau 90 cilvēki ir nospieduši plusiņu šim rakstam, Bet tikai viens ir uzrakstījis vēstuli ka vēlas kaut ko noziedot." ja pirms tam minēja; "ja kādam Rīgā esošam vai uz Rīgu braucošam ir lietas kuras kuras varētu noziedot"

Vai tad izpēlēji, ka visi tie 90 plusotāji ir no Rīgas? Diez vai sildīsi auto un dzīsies, teiksim uz Valmieru vai Valku pēc kāda sainīša, ko kāds no tiem plusiņa licējiem, labprāt atdotu labdarībai, bet viņam nav tādu iespēju triekties uz Rīgu.  Akcija ir pat ļoti OK. Tikai kā tas tiek pasniegts.

 

Visā visumā - malači! Izturību Jums!

25 0 atbildēt
MJ avatarsMJ

Visa negatīvā visapkārt ir tik daudz, ka tiešām ar šo akciju palīdzēsim bērniņiem kuriem tiešām klājas sliktāk,kā mums!! Tiešām cilvēki neesat vienaldzīgi un varbūt tas, kas jums šķiet nevajadzīgs, kādam tas var noderēt, vai pat būt labākā ziemassvētku dāvana.. Esiet aktīvi un jauki cits pret citu!! emotion

19 0 atbildēt
Tiesaam juus esat LABI cilveeki! :) Es arii labpraat kko noziedotu, bet es dziivoju loti taalu noo Riigas! :(
11 0 atbildēt

Konta numurs?????????

10 0 atbildēt

Soļanka un gaļiņa, protams, ir laba lieta. Bet iesaku īpaši piedomāt par saldo- parasti tieši tas garšo vislabāk :)

9 0 atbildēt

Nospiedu plusu. Šajā pasākumā nepiedalos, jo jau to daru citur. Piem., vakar noziedoju kaudzi ar mantām, rīt sagādātos eglīšu rotājumus vedīšu. Man 3 bērni, "aizmirstu" mantu daudz sakrājas :)

9 0 atbildēt

vēl viens ieteikums - varb labāk būtu nerakstīt, cik ieskaita kontā? pati gan jau, ka uz kontu neskaitīšu neko, bet tas vnk tā, lai tie, kas ieskaita mazāk, nejustos kkā sliktāk :)

8 0 atbildēt

Bet iespējams, ka var tā sarunāt, kad savāc šo paku un kāds kas braukā piemēram no viena LV gala uz otru, to nodod tālāk SpokuPavāram

8 0 atbildēt

Lai Tev arī priecīgi svētki ;)

8 1 atbildēt

Jau veselus 12 gadus mans novads saziedo visas nevajadzīgās lietas, dvieļus, mantas, apavus, un citas lietas un tad mēs braucam uz tuvākajiem bērnunamiem un nododam šīs lietas. Man ir prieks redzēt šos bērnus laimīgus.emotion

5 0 atbildēt
Ideja lieliska! Līdz kuram var sapakot un nodot mantas? Es gan vairs neesmu bērns,bet pāris jaunkundzēm varētu atdot apavus un citas mantas. Ja vien tas der,protams. Un man ir arī grāmatas mazākiem un lielākiem bērniem.
4 0 atbildēt

Ja līdz 27.datumam būšu atpakļ Rīgā, tad noteikti no mājām atvedīšu kko, ja tā padomā ir TIK ĻOTI DAUDZ ko varētu dot!

4 0 atbildēt

Rīt iešu meklēt bēniņos jau sen aizmirstās rotaļļietas,kas man jau kā sen nav vajadzīgas,bet bērnus ceru ka spēs iepriecināt! Varbūt arī kādu jaciņu sanāks atrast,bet šaubos,jo kā kas vairāk sakrājās,tā tiek sūtīts prom.

 
4 0 atbildēt

Lai izdodas !

3 0 atbildēt

Visas savas drēbes, kuras nederēja, jau noziedoju - atdevu labestības dienā, nebūtu atdevis tad, atdotu tagad emotion

2 0 atbildēt

Bet vispār, aizdomājoties, jāpameklē vēl kaut kas, varbūt kaut kas noderīgs atradīsies emotion

2 0 atbildēt

emotion 

3 1 atbildēt

Labprāt,noziedotu Robčikuemotion,bet diezvai,ka viņš piekritīsemotion

2 0 atbildēt