local-stats-pixel fb-conv-api

LCD monitora remonts.27

Reiz man nosprāga monitors un negribējās pirkt citu. Ar gudru ziņu iegāju internetā un atradu 40lpp pamācību kā saremontēt monitoru. Šīs ir bildes no mana pirmā monitora remonta. kopumā ir izdevies sataisīt kādus desmit, dažus arī nav izdevies.

No elektronikas neko nesaprotu, protu izmērīt voltus un nedaudz lodēt. Monitora problēmas var izpausties kā vnk izslēgšanās, izslēgšanās darba laikā (power poga var pat pārstāt degt), monitors var arī vienkārši laiku pa laikam izslēgties un ieslēgties, vai nemaz neieslēgties iedarbinot datoru.

Tad nu ārstēsim.

224 2 27 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 27

0/2000

nobeidzies kondencātors ne vienmēr var būt moņa nestrādāšanas cēlonis , bet gan blakus simptoms , tāpēs ne visus izdevies sataisīt .

2 0 atbildēt

Man viens monitors jau gandrīz gadu mētājās aizgaldē izjaukts... gaida uz šo pašu procedūru :D Laikam vienreiz būs pie tā jāpieķerās :)

1 0 atbildēt

Diemžēl, man diviem labiem moņiem nobeidzās grafiskās apstrādes shēma ne barošanas bloks, un tur gan vairs neko nevarēja darīt. Skrūvējot vaļā jau cerēju, ka būs tik vien kā kondensatoru pārlodēšana, bet še tev - uzmeta mani moņi :D Par kondensatoriem - pie parametriem voltus var skatīties arī augstākus. Mikrofaradiem obligāti jābūt tiem pašiem, bet voltiem vai nu tādiem pat, vai augstākiem. Protams, lielāka izmēra kondensators būs grūtāk ietilpināms savā vietā, bet nu, bet nu..... :D

0 0 atbildēt

Tāda haļava ar kondiķiem parasti bieži negadās

0 0 atbildēt

manar kkada ***na ir biezi nesledzas ieksa

0 0 atbildēt

O, tieši tagad meklējos pa netu kas manam monitoram pa vainu varētu būt, pārbaudiju tos kondensātorus itkā bija normāli, nezinu kas vēl pa vainu viņam varētu būt, es viņu pievienoju un nevar ieslēgt, laikam būs uz remontu jānes emotion

0 0 atbildēt

mjaaa mums servisā monitorus ar tādu bēdu bieži nes, un vienmēr tie kondensatori :D

0 0 atbildēt

Super, praktisks padoms elektronikas mīļiem! Tas pats mēdz gadīties ar datora mātes platēm.

0 0 atbildēt

Pēdējos gados elektronikas iekārtas ražo ar mērķi lai tās noietu tikai garantijas laiku, un lai pēc garantijas beigām klients pirktu jaunu. Visbiežāk izmantotā metode ir ne tie pareizākie kondensātori, respektīvi kondensātori strādā pārslodzē, vairāk uzkarst un ātrāk izžūst, tāpēc arī visbiežākā problēma ir tieši kondiķi, ja ir vēlme tik bieži neremontēt, kondiķi jāņem ar lielāku voltāžu, par farādiem runājot, ja kondiķis ir filtra, ķip kā līdzstrāvas gludinātājs, tad farādi var būt lielāki, kā orģinālie, līdzstrāva būs gludāka, bet nu var arī neekspeerimentēt. Man ar vajadzētu pieķerties, problēma līdzīga, tik korpuss ir var teikt tikai uz klipšiem, negribējās pašam saulauzt, iedevu firmai, bet vaina ātri atgriezās, Laikam pašam būs jāpieķerās.

0 0 atbildēt

man viens monitors ar neejošu augstspriegume invertoru stāv, baigi stūlbi, jo tādu pašu nav tik virgli dabūt!

0 0 atbildēt

Cik tāds kondensators maksāja?

0 0 atbildēt

Viss ir bumbas- malaci ka cinaties pasi ar elektronikas remontu, BET...LODESANAS SKABE IESPIESTAJAM PLATEM IR NAVE- lip alva labi(tiru alvu neizmanto- ir alvas, svina sakausejumi), priekss sadiem remontiem ir kalifonijs.

0 0 atbildēt

Es savu neejošo monitoru nesu uz šautuvi, bet izlēmu vēl pēdējo reizi pamēģināt pieslēgt, lai gan meistari servisā teica ka šis vairs nebūs dzīvotājs. Ieslēdzu un iet bez problēmām nu jau 2.gadus emotion 

Tas ir ātrs un lēts remonts emotion

0 0 atbildēt

Cits varbūt tavā vietā izmestu monitoru emotion

0 0 atbildēt