local-stats-pixel fb-conv-api

"Kvartāla seja" - afišu stabs14

163 0

Sveiki visi praktiskā spoka sadaļas cienītāji. Vēlos jums parādīt un pastāstīt par manu neparasto šī gada vasaru, kas aizskrēja nemanot realizējot projektu afišu stabs – „Kvartāla seja”. Cēsu novada pašvaldība un Nīderlandes fonds KNHM izsludināja konkursu „Sabiedrība ar dvēseli”, kur tika iesniegta ideja par afišu staba izbūvi. Projekts tika apstiprināts, finansējums piešķirts un nācās vien ķerties klāt projekta realizācijai, kas negāja tik gludi kā sākumā bija cerēts. Pamatā nācās izstrādāt būvprojektu kā arī izņemt visas atļaujas darbu uzsākšanai – būvatļauja, visas rakšanas atļaujas.


Nākamais posms bija nepieciešamo materiālu sagādāšana būvniecībai. Lai arī cik viegli neliktos ko tādu uzbūvēt, tomēr ir nepieciešamas zināšanas visās celtniecības niansēs, kuras tagad esmu apguvis, projektu realizējot. Kopumā no projekta iesniegšanas līdz pabeigšanai un nodošanai eksplotācijā bija nepieciešami 6 mēneši.

163 0 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Jāsaka, ka parasti šādiem stendiem eju garām. Tagad būšu cēsīs, noteiktu uzmetīšu aci emotion

8 0 atbildēt

Diezgan foršs stendzs izskatas! :)

0 0 atbildēt

itkā jau ok, tikai man liekas, ka koks, kas tur auga pirms tam, bija vērtīgāks.

0 0 atbildēt

tā tak paegles iela emotion

0 0 atbildēt

43cm2? pamaz gan emotion bet izskataas labi un par pamatu njemti grodi?

0 0 atbildēt

ko nepasauci mani nopozet  :D darbins pa pirmo emotion

0 0 atbildēt

Malači!

0 0 atbildēt

Jā, šis tik ļoti nozīmigais stabs, kurš, atvaino, bet labi ja 10% iedzīvotāju interesē, ir tik tiešām tā vērts, lai nozāģeto koku?! emotion

0 2 atbildēt