local-stats-pixel fb-conv-api

Kūpinātava 200l mucā Mans un brālēna 2017 kopdarbs.16

211 0

Kādu laiciņu atpakaļ dabūju pastrādāt restorānā, kas specializējas gaļas kūpināšanā un arī man nācās iemēcīties kaut ko ar ko nebiju saskāries- gaļas karstā kūpināšana. Šī lieta mani iecepīja un sāku domāt, kā pašam tikt pie kūpinātavas. Sākumā bija doma māla podos taisīt, bet , kad sāku ievākt info , sapratu, ka labāk taisīt 200l pārtikas mucā. Sameklēju iekš SS mucas, nopērku un ar brālēnu sākam činīt. Kūpinātava nav līdz galam pabeigta, bet uztaisījām tik tālu, lai pildītu savu funkciju, ārā tomēr pavēsi , tā kā visticamāk ap pavasari pavisam pabeigšu.

Ja rodas jautājumi, droši man var rakstīt.

211 0 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

Ja gribēji palielīties ar kūpinātavu, tad tev sanāca. Ja biji domājis dalīties ar tās uzbūvi, tad nekas tev nesanāca, jo no bildēm nu nekā nevar saprast. Vienvārdsakot piesārņoji spokus.

8 0 atbildēt

1) malači ka darbojās

2) vajag uzmanīties no lakota/ krāsota metāla ( 3 bildē nevar saprast kapēc tas metāls tāds pelēks) ka nesanāk ka krāsas/lakas tvaikus ēdat - mucu var izdedzināt un tad ar drāšu birsti iztīrīt.

3) skurstenis izskatas cinkots un cinks ir ļoti slikts metāls ko apēst, labāk ņemt melnā / vai nerūsējošā tērauda cauruli. ( ja uz aci nevar pateikt vai ir cinkots vai nē tad vajag metālu pakarsēt līdz tas paliek sarkans un tad cinkotam virsū būs tāds dzeltani balts pulveris- inde.

4 0 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt

Marinadei ( gaļas izstrādājumiem) pieliec klat kivi ! Samazināsies marinešanas laiks emotion

3 0 atbildēt

Virs 80 grādiem jau nav nekāda kūpināšana, bet cepšana dūmos.

2 0 atbildēt
Ātri izdegs, plāns bleķiss...
2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

 emotion  emotion  emotion 

2 0 atbildēt

Izskatas pat loti labi, ja cinks netrauce emotion

2 0 atbildēt
Es ar slapju tikko grieztu apsi kūpin'. Gaļa bronzas krāsā sanāk. Alksnim miza jāplēš nost. Bez tam tavs variants vairāk pēc grilēšanas/barbekju varianta izskatās. p.s.lai kā kas kuram izskatās, varu derēt, ka garšo SUPER
1 0 atbildēt
tā nav kūpinātava..kūpinātavai jābūt vismaz 3 m dūmvadam..shitaa ir prost cepšana dūmos
1 0 atbildēt

nu nezinu nezinu  , tāda 200 l liela cepeškrāsns .

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt