local-stats-pixel fb-conv-api

Konkurss labākās idejas autoram.2

Lieta Ir Tur, Ka Es Neprotu Krāt Naudu, Kā Nopelnu Naudu Tā Visu iztērēju, Ilgākais Cik Man Nauda Ir Noturējusies Ir Laikam Kkāds Mēnesis, Tāpat Tas Bija tad Kad Es Par To Aizmirsu Savā Juvelierskapītī.
Vislabākais Veids Mūsdienās, Kā Depozitēt Naudu Ir Ieguldīt To Zeltā Jeb Sudrabā Un Tieši tas Ir Tas Ko Es Daru Jo Kā Nopērku Sudraba Jeb Zelta Lūžņus, Es Tos Salaboju Un Lietoju,bet kādi 98% ir vnk lūžņi tādēļ nav izmantojami nēsāšanai . Cena Dargmetāliem Kāpj katru Stundu Tāpēc Iesaku jums Visiem Pie Iespējas Pirkt Sudrabu n Zeltu, Tiem Vērtība Tikai Kāps Un Kāps. Atceros, Kad Biju Sīks, Zelta Cena Gramā Bija 3 Lati, Tagad Tie Ir 42 Euro (31.07.2016), Pēc Maniem Aprēķiniem Zelta Cena Pasaules Biržā uzkāps Vēl Par 200% Savu 10 Gadu Laikā.
Es Visulaiku Esmu Bijis Prospektētājs, Pētnieks un analizētājs, Es Sākumā Visu Smalki Izanalizēju Un tad Rīkojos, Tātad, Esmu iekrājis Diezgan Daudz Sudrabu Un Zeltu, varbūt Priekš Citiem tas ir Izsmiekls, bet katrs jau nevar būt Fort Knox Līdzinieks , CIK Daudz Man ir Dārgmetāli PRECĪZI? Atvaino, Bet To Gan Es Neteikšu Drošības Apsvērumu Dēļ.
Vissu Ko Varu Pateikt, Ir Iekrājies Nedaudz Pa Savu Dzīves Laiku Un Juvelierdarba Laiku.

Lieta Tāda, Visi Kas Depozitē Un uzkrāj Naudu Zeltā Jeb Sudrabā dara To Slepeni Un Īsti Nebļaustās Par To, Bet Kā Jau Visi ZIn, Es Neesmu visi, Es Savu Zeltu Un Sudrabu Izmantoju, Sākot No Kausēšanas Līdz Juvelierizstrādājumu Izgatavošanas, Protams, Ka Pats Arī Nēsāju Un priecājos Par To, Dodu Draugiem un Draudzenēm To Nēsāt Un Tas Man Arī Dod Prieku. Es Vēlos Uztaisīt Milzīgu Sudraba Ķēdi Un Pendantu.
Par Pendantu Arī Te Iet Runa, Kādu Man To Taisīt?
Vēlos Lai Jūs, Spocēni Man palīdziet Izdomāt Formu Jeb Pasu Ideju, Googlē Atradu Dažus Veidus, Kādus K Burtus Es Varētu uztaisīt, protams Mans Pendants Būs Liels, Bet Atkal, Citiem tas Varbūt Nebūs Liels, Piemēram Kādam Lielākam Zelta Un Sudraba Krajējam Tāpēc Nevajag Pēctam Man Rakstīt, Ka EsmU kkāds Bomzis Un Man Nav Liels Zelta jeb Sudraba pendants Jeb Ķēde, lai ir Kāds, Kādu Varēšu tādu uztaisīšu,ā Un Vēl, Tā Dizainu Kuru Akceptēšu Un Veidošu tas Cilvēks laimēs No manis Īpašu Pateicības Dāvanu Un Protams, ka Īsta Sudraba.
Tātad, te Būs Bildes, bet Ar Prieku Gaidīšu Jūsu Bildes Komentāros , Es Deafultā Biju Domājis Savu Pirmo Vārda Burtu Kā Pendantu (K), bet tad Izdomāju, Ka Varētu Uzkausēt Sudraba Stieni Un uz Tā Izgravēt Visus Savus Datus, Takā Dogtagiem, Pats Labākais, ka Viss veidošanas Proces Tiks uzfilmēts iekš video Un Tiks Ievietots, Kā Youtube, Tā Arī te, Spokos, takā, šī Būs Liela Lieta Priekš visiem tiem kas Iesaistas Jo Labākās Idejas Tiks Pieminētas Arī Video Un Balvas pasniegšana Arī Būs iekš Video.
Zinu, Ka Jūsu Idejas Būs Orginālas Un Vienreizējas Tāpēc Gaidu Tās :) Liels Jums Visiem paldies Par Piedalīšanos.

31 1 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000
Uztaisi pendantu ar savu bildi..varbut ka gravejumu
1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt