local-stats-pixel fb-conv-api

Kā rūpēties un kopt silikona traukus, veidnes, formas, formiņas?1

Ieteikumi lietošanai.

Silikons ir mūsdienīgs, tehnoloģisks, praktisks un pietiekami drošs materiāls, no kura tiek ražotas dažādas formas cepšanai, ledus formām, lāpstiņas, otiņas un citi virtuves piederumi. pirkt interneta veikalā, silikona formas, veidnes, piederumi. Silikona traukus var izmantot, cepeškrāsnī, mikroviļņu krāsnī, ledusskapī, kā arī saldētava ledus saldēšanai. Silikona izstrādājumi var izturēt temperatūru no -40 ° C līdz 230-250 ° C.

Ieteikumi par silikona trauku lietošanu:

1. Pirms pirmās silikona trauka lietošanas tas ir jānomazgā siltā ūdeni ar trauku mazgāšanas līdzekli un jāieeļļo, ar augu eļļu vai sviestu.


2. Pirms silikona formu, veidni piepilda ar tas jānovieto uz stingras pamatnes - (cepešpannu, resti).


3. Pagatavošanas laikā varat izmantot tikai neasu virtuves instrumentu, kas izgatavots no koka, plastmasas vai silikona.( plastmasas konditorejas lāpstiņa, silikona lāpstiņa, konditorejas palete taisnu vai ieliektu) iegadāties interneta veikalā, droši par sapratīgām cenām. Silikons ir mīksts materiāls, tādēļ nav ieteicams izmantot metāla virtuves piederumus instrumentus, lai izvairītos no silikona bojājumiem. Pirkt interneta veiklā Ķēķis.

4. Nav ieteicams izmantot temperatūras režīmu virs 210-230ºС.


5. Pirms gatavu izceptu produktu izņemt no formas, tai jāļauj nedaudz atdzist. Tad uzmanīgi salieciet cepšanas formas malas un ar piemērotiem virtuves piederumiem, vai ar rokām izņemiet to ārā no silikona formas.

6. Silikona veidņus, cepeštraukus, interneta veikals piedāvā lielu preču izvēli, izdevīgas cenas, ātra piegāde formas var mazgāt ar rokām siltā ūdenī ar trauku mazgāšanas līdzekli, vai trauku mazgājamā mašīnā.

Trauki, kas izgatavoti no silikona, nevar izmantot:
1. novietot uz atklātas uguns tieši uz gāzes vai elektriskā degļa.

2. mazgāšanas laika izmantot abrazīvus mazgāšanas līdzekļus, metāla vai plastmasa švammītes,

3. Gatavošanas procesa izmantot asus virtuves piederumus.

14 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

👍

0 0 atbildēt