local-stats-pixel fb-conv-api

Kā nopelnīt naudu bezpajumtniekam?13

102 1

Šajā rakstā vēlos pastāstīt kā tad īsti nopelnīt kādu naudiņu bezpajumtniekam. Varbūt arī šis raksts var palīdzēt kādam no jums, ja iespējams kādas situācijas dēļ arī nonāksi bez pajumtes un/vai naudas (cerams, ka tādas situācijas nebūs).


*Nedarot nelegālas lietas

102 1 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Ieliku Tev plusiņu par jaunību. Izskatās,ar gadiem no Tevis iznāks brašš deputāts,kurš paēdinās lērumu ļaužu. Varu ieteikt savu plānu,kā tikt pie naudiņām...vnk. beigt dzert un iet pastrādāt. Bieži vien bomžošana ir dvēseles stāvoklis (va,ku gudri iedirsu),nevis reāla nepieciešamība. Sevišķi tas izpaužas rietumos...tur bomžošana un hipijošana šiem ir dzīves stils...kaut kā tā...un diezgan ienesīga dzīvošanas forma emotion 

9 0 atbildēt

Puisītis laikam domā ka viņam dzīvē viss ies gludi un pudeles nebūs jālasa.Vēlu veiksmi šajā spēlē ko sauc par Dzīvi.

5 1 atbildēt

Pirmkārt, tas ka cilvēks lasa pudeles, uzreiz nenozīmē ka viņš ir bezpajumtnieks. Es neticu ka cilvēks pēc savas dabas ir slinks, jo mums tā pat kā dzīvniekiem agri vai vēlu rodas nepieciešamība kustēties/darīt, kaut vai kā minimums apmierināt savas dabīgās vajadzības kā dzert un ēst. Par iztērēto enerģiju un laiku ko cilvēks pavada darot šo te darbu, tik tiešām, labi ja dienas beigās var to atļauties, taču iespējams šiem cilvēkiem tā ir pilna laime. Ubagot un prasīt ir zemiski un bezkaunīgi, šādiem cilvēkiem manuprāt vieta ir mežā. Padomju laikos ja kas tādu problēmu gandrīz vai ka nebija.

Eiropā nav tāda vienota uzskata par to kas ir cilvēks bezpajumtnieks, tik pat labi autobraucējs. Viņam jumts virs galvas ir kamēr sēž mašīnā, taču kad viņš no tās izkāpj, vai mēs viņu uzreiz varam uzskatīt par cilvēku bez pajumtes?

  HA, tu domā ka augstu profesiju pārstāvji kā tevis pieminētie grāmatveži ir baigie mājās sēdētāji un "PAJUMTNIEKI"?   emotion Viņiem pārsvarā vakaros acīs spīd CIRKLE K, un kāda klusa vietiņa kur novietot auto, kuru paņēmuši līzīngā no bailēm ka tik nepazaudēt savu silto amatu. 

3 0 atbildēt
Man patika!
1 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt
Davaj gudriniek parādi kā tas jādara
0 0 atbildēt

Viss itkā ir labi, bet... visu ko minēji - visos variantos ir jāstrādā un kaut kas jādara, te jau slēpjas tas āķis, ka dzērāji bomži nemaz negrib neko darīt, priekš kam? neko nedarīt taču ir vieglāk. Ir atsevišķi cilvēki, kam ir naudas problēmas, bet tie parasti nav bomži mums ierastajā nozīmē. 

0 0 atbildēt