local-stats-pixel fb-conv-api

Iepriecini savu omi! (1)11

414 0

Līdzīgu rakstu jau rakstīju pirms gada. Tēma ir aktuāla katru gadu, jo vienmēr gatavojam dažādas labas ēdamlietas ziemai. Bieži vien sagatavojam tik daudz, ka pat notērēt visu nespējam, bet no katras jaunās ražas gatavojam atkal jaunu produkciju. Pēc pieredzes ziņu, ka ļoti svarīgi ir katrai burkai uzlīmēt etiķeti, kur vissvarīgākais noteikums ir, lai būtu skaidri salasāms izgatavošanas gads un pamatsaturs. Pārējie dati ir tikai kā labs papildinājums labākas apetītes izraisīšanai. Ir sen zināms, ka noformējumam ir neatsverama loma pat labsajūtas izraisīšanā.

Šo rakstu uzrakstīju arī tamdēļ, ka ikdienā redzu tik daudzus mūsu mīļos spociņus, kas nīkst garlaicībā un vienkārši blēņojas vai raksta tikai nevienam nevajadzīgas muļķības. Kāpēc šīs gudrās galviņas nevarētu sagādāt saviem tuviniekiem patīkamus brīžus?

Domāju, ka katra omīte vai māmiņa, kas gatavo ziemas krājumus, būs bezgala iepriecināta par gaumīgām etiķetēm. Sagatavo viņām negaidītu un mīļu pārsteigumu, jo tu ar datoru ne to vien izdarīt proti.

Kādas etiķetes taisīt? Apskati pieliekamajā, ledusskapī, pagrabā un citur noliktos krājumus un liec savu izdomu lietā. Varbūt iepriekš pakonsultējies, ja kādas burkas saturs izraisa šaubas.

Ja nav savu ideju noformējumam, vari ieskatīties arī manās pagājušā gada etiķetēs.

http://spoki.tvnet.lv/praktiskais/Iepriecini-savu-omi/726997

Pievienošu arī dažus manus pēdējos paraugus. Lai veicas!

414 0 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

emotion   Praktiskā Latviete emotion

5 0 atbildēt

šāda veida izklaides man bija vienas no pirmajām, kad mājās parādījās savs dators. kaut kādā 1998. gadā.

bet ja par tēmu, tad atbalstu tikai šādu pieeju, nevis kā viena daļa - kaut ko sabrūvē, samet pagrabā, pēc tam paši nesaprot, kas ir kas un pusi vēlākajos gados izmet ārā..

5 0 atbildēt
Vaii, cik jauki! Kaut kas orģināls un nebūs visiem. emotion
4 0 atbildēt

Varbūt nav lēti, bet ir ērti! Printējam uz "Uzlīmes A4/25" izvēloties vajadzīgo sadalījumu ... Nevajag līmlentu

4 0 atbildēt