local-stats-pixel fb-conv-api

Eksperiments.32

Sveiciens visapkārt ! Kā saka, pēc daudzu spoku draugu un interesentu lūguma paturpināšu iesākto tēmu par statikas un implozijas iedarbību uz dažādām kaitēm. Nu jau ir krietns pus gads riņķī kopš pētu un eksperimentērju ar tā saucamajām Mišina spolēm un savācies lērums interesantu novērojumu. Pirmkārt gribēju atgādināt, ka Aleksandrs Mišins nav nekāds krāpnieks kā dažs labs te iedomājas un apgalvo. Cilvēks padalījās ar savu atklājumu, izstāstīja ideju, iedeva tehnisko risinājumu un shēmas lai ik katrs var pats realizēt projektu dzīvē un izmantot savām vajadzībām, principā sanāk, ka šis ir tāds kā tautas projekts. Vienā no savām konferencēm viņš tā arī atbildēja žurnālistam kuram dolāru zīmes spīdēja acīs, ka nekādus patentus netaisās iesniegt un nevēlas čakarēt nervus un laiku uz birokrātiju, šo projektu viņš nopublicēja, iedeva tautai un tagad pievēršas citu procesu un tēmu izpētei. Visa interesējošā informācija ir atrodama internetā.

Ir ticīgie, ir neticīgie statikas un implozijas ietekmei uz slimībām, tādēļ nevienam neko neapgalvošu bet īsumā minēšu tikai uz savas ādas iegūtos novērojumus. Interesanti, ka kopš pavasara kad sāku pētīt Mišina spoles man ne reizi nav vairs bijušas galvassāpes, kaut gan iepriekš šad tad tās uznāca, kā jau strādājot darbnīcā kur tiek metināts, špaktelēts un krāsots, tāpat arī kafijots un tad te atmosfēra izgarojumu un dūmu mutuļos ir briesmīgāka nekā pašā pēdējā dzertuvē, jo darboties sanāk arī pa 18 - 20 stundām diennaktī bez brīvdienām un atvaļinājumiem. Tāpat ne reizi neparādījās ne iesnas, ne klepus, agrāk tas bija regulāri pēc mašīnas krāsošanas pie ventilācijas vai slīpēšanas "pa slapjo" un autiņa pulēšanas, kad esi slapjš, kā saka, līdz pautiem, bikses slapjas un pilnas čības ar ūdeni. Gripa tika pieveikta pa trīs dienām. Pārgāja arī locītavu un muguras sāpes kuras nedeva mieru vārtoties uz betona grīdas caurām dienām pucējot un lāpot autiņu grīdas un sliekšņus. Piedevām ir parādījies tāds kā enerģijas pieplūdums, skaidrāka galva un vēl daži sīki uzfrišinājumi. iztaisnojās kājas īkšķim nags kuru satraumēju pirms gadiem, kad tam smagums uzkrita virsū, noplaka un gandrīz izzuda kārpa uz rokas, mati vairs netaukojas, eksperimenta nolūkā trīs nedēļas tos nemazgāju un ar visu to nebija nekādu problēmu izķemmēt. Bračkam pazuda blaugznas un parādījās citi uzlabojumi "fasādē". Kā jau normāli darbojoties darbnīcā pieklājas, tad nav praktiski neviena diena kad pats sev kaut kur neierauj rētu vai kur neieskrāpē gar dzelžiem grābstoties. Te nu pavisam interesantas lietas notiek, sāpes tiek noņemtas praktiski vienā setā un pušumi sadzīst kā uz suņa, tāpat arī apdegumi. Vēl interesants novērojums, man pazuda tieksme uz smēķēšanu, kaut gan necentos to atmest, ir palicis ieradums pēc rituāla, pēc padarīta darbiņa ir jātaisa pīppauzīte vai gribi to vai negribi, bet dūms arī pavisam savādāk "garšo".

Visādu interesantu novērojumu vēl ir sakrājies vesels lērums, jo esmu uztaisījis daudzus iekārtiņas komplektus saviem radiem, brālim, sievas radiem, māsīcām un brālēniem, vienu komplektu dodu interesentiem, čomiem un kaimiņiem kuri paprasa uz laiciņu testēšanai, vienu komplektu iedevu testēšanai RTU profesoram Jānim Voitkānam, vienu komplektu uztaisīju un iedevu vienai sievietei pēc viņas lūguma, jo viņai vienīgajai Latvijā ir konstatēta Štrumpeļa slimība un ārsti diemžēl tur neko nevar līdzēt. Ar visu šo pasākumu ķēpājos nevis naudas dēļ, bet dēļ tehniskās intereses un lai palīdzētu cilvēkiem, gluži tāpat kā taisu rakstus spokiem par autiņu remontiem un dalos ar viņiem ar savu pieredzīti, manas konsultācijas naudu nemaksā.

Tēmas sākums : http://spoki.tvnet.lv/praktiskais/Virpulmedicina/803454

« 1  2  3  4  5 »
801 0 32 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 32

0/2000