local-stats-pixel fb-conv-api

Doityourself ziemassvētku!!!4

166 16

Ziemassvētki tuvojas, bet vēl nezini, ko dāvināt draugiem un radiem?

Varbūt manas dotās idejas tev palīdzēs, manuprāt, lieliskas dāvanas un kreatīvas idejas. :) /ja kaut kas nav saprotams, droši vēstulē! :)) /

WHO RUN THE WORLD? GIRLS!

166 16 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Varēja būt vairāk, bet +

13 0 atbildēt

pēdējaā vsp ir izmantota oāze. (floristikas). Bet ķer +.

3 0 atbildēt

Parafīnu nevar šā vai tā karsēt... Ja izmanto vecu, līdz galam neizdegušu sveci, tad to sasmalcina mazos sīkos gabaliņos (sarīvē) un liek ūdens peldē kausēties. Bet nemaz par tik lielām naudiņām ir nopērkams jau sasmalcināts sojas vasks, kas nav kaitīgs kā parafīns (kuram pēc manām domām vispār ar likumu vajadzētu būt aizliegtam, bet ne man par to spriest...varu vienkārši to nelietot :p)

 

un deglīti nevar vienkārši tāpat ielikt un tā nu viņš tur stāvēs, kamēr mēs liesim masu (vasku) traukā... Tā tas nenotiks, viņš aizšļūks prom un pēc tam būs grūti, nesabojājot sveci, to iepačkāt atpakaļ vietā. Deglītis ir jāpiestiprina ar kādu "līmīti", sliktākā gadījumā divpusējo skoču (bet neiesaku), vislabāk kancelejas preču veikalos ir nopērkami tādi lipīgi, bezkrāsaini sūdiņi ar ko parasti piestiprina kautko kautkur (bērna zīmējumu pie sienas, nesabojājot ne vienu ne otru, piemēram)

 

par pārējām radošajām izpausmēm man nav spriešanas... un jā, tā lillā kaste ir floristikas oāze...

0 0 atbildēt

++emotion

0 0 atbildēt