local-stats-pixel fb-conv-api

Aplauziens. (Tikai interesentiem!)78

Piektdiena - mazā sestdiena. No rīta palēkdamies, labā noskaņojumā nolecu uz darbnīcu.Domāju uzraušu kādu aerogrāfiju. Laiciņš arī ideāls, saulīte spīd, sniedziņš kūst, domāju drīz ielās parādīsies stilbiņi miņikos.

Tā nu labā omā sariktēju visus štrumentus, krāsas un ieslēdzu kompresoru. Viss it kā notikās, bet sajutu sviluma smaku. Sapratu , mazā piektdiena pārvēršas par melno piektdienu. Vakar varbūt arī Jūs Spocēni jutāt nelielu pūtienu? Es tam
lielu vērību nepiegriezu, kamēr pa Spokiem tusēju. Šodien viena fāze izrādās man ir aizpūsta. Trakākais tas, ka tikko pirms jaungada lielajā pūtienā motoru jau nosvilināju un vedu pārtīt. Tā nu visiem maniem labajiem nodomiem krusts pāri. Pirmā doma - jāceļ ārā no ventilatoru telpas un jāreanimē.

837 13 78 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 78

0/2000

Šī tiešām ir melnā piektdiena. Vakardien darbā aizmirsu telefonu, izpalika viena kompīša taisīšana, jo mani nevarēja sazvanīt, no rīta pamodos pusslims, devos turp, kur mani parasti viens paķer uz darbu, šis atnāk un saka, ka nebrauc šorīt uz darbu, bet sazvanīt mani nevarēja (telefons tak darbā), tāpēc man jāskrien uz autobusu. Bik arī kavēju. Darbā sāku justies čābīgāk un čābīgāk. Pēcpusdienā atprasījos un tagad mājās sēžu slims. Draudzene ar uz visu nedēļas nogali prom. Jautri slimot vienatnē :D

49 0 atbildēt

vecais komresors gan neekonomiskāks ,bet ilgmūžīgāks tochna,  uztaisa kapremontu un aidā jūriņā !

15 0 atbildēt

Vienu nu tiešām man nesaprast nekad. Mīnusotāji ir un paliek vairāk vai mazāk pipeles, vai nu atspēlējoties par kādu dabūtu mīnusu kādam tagad atriebjās vai kaut kāds sens naids uz autoru, vai nu tiešām kretīnisks raksts, kad varbūt kāds mīnus arī autoru izmācītu. Bet vo tieši šitādam rakstam mīnusu ielikt - tas ir jāmāk.

Saku tā jo domāju, Saša nevarētu kādam sariebt!

10 0 atbildēt
MJ avatarsMJ

Saša malacis!! Parādiji īsto vietu vecam kretīnam!!! Šis jauns un darbosies nākamos 30gadus,iespējams... :) Nu,tad gaidam kādu darbu ar jauno kompresora palīdzību!! ;) hehe... Tā gadās,ka viss iet,kā pa stīgu,bet te pēkšņi sū** priekšā pakaļā,kā partizāns!! ;)

2 0 atbildēt

ieliec labāk kādu savu aerogrāfijas galeriju! :)

2 0 atbildēt

Lasīju rakstu no godīgi no sākuma un gaidīju intrigu, bet to ka tik viegli "plinti" meti krūmos negaidīju! Bet vienalga labs raksts +6!

2 0 atbildēt

sasa kaapeec peec pirmaas nerazas ar elektromotoru neuzliku drosiibas automaatu uz faazeem,man taads staav sen jau un nekaadu probleemu ,kaa kaada faaze nepienaaak uzreiz atsleedz elektriibu motoram!!

2 0 atbildēt

Lai jaunais kompresors labi griežas! ;)

Saša, redzu tev 3. bildē ir sarkanais monstriņš- kvadris!

Man sīkajam brālēnam ir tāds pats, BET viņam visu laiku nobeidzas sajūga atsperes emotion , tavējam nav tāda problēma? Ja ir, vai bija, nezini kādu citu risinājumu(izņemot spec atsperes kuras vinnam varot Rīgā nopirkt)?

2 0 atbildēt

Vienu vārdu sakot izcili emotion

1 0 atbildēt

emotion

1 0 atbildēt

Labs kompresors bija... 54 kovārni plauktā atpazinu, Kas par motoru stūrī? Nav gadījumā toyotas celica 2,0 16v ?  Kaut gan varu kļūdīties,japoškas visi baigi līdzīgi.emotion

1 0 atbildēt

Jūtu līdz.

1 0 atbildēt

vareji tak uzvnit kas ar tam lietam ikdiena karmējas.motoru var junu sim agrigātm nopirkt , kadi ir velmie apgrieznieni?

http://gultni.lv/lv_info_6_11.html

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

a pa cik to zilo nopirki

0 0 atbildēt

Jep, melnā piektdiena arī man bija. CSDD eksī braucu taka idiots. Protams, izkritu.

0 0 atbildēt

Nu ko es varu teikt! Lai jaunais labi darbojas un vecais atrak tiek reanimets!

Lai veicas darbos!

0 0 atbildēt

Es ar vakar piebeidzu savu kompresoru. Mans nebija nekāds lielais un smalkais, bet nu riepu piepumpēšanai un visādu krāmu piekrāsošanai bija ok. Izdomāju, ka jāsāk sagatavot vasaras mašīnu gaidāmajai sezonai. Rocenei jauni loki, aķis no istabas beidzot atpakaļ mašīnā, šķidrumu nomaiņa utt. Ieslēdzu kompresoru un aizgāju pāris krāmus izmest. Dzirdu, ka šim apgriezieni krīt, garāža dūmos, smird pēc degošas plastmasas. Rūc vēl bet noteikti ne ilgi. Vismaz riepas piepumpēju emotion 

0 0 atbildēt

dari kā visi, savieno ķēdē plakanās batarejas

0 0 atbildēt

Notirgo veco kompresoru man, ir vajadzība..., ko saki par šādu ideju?

0 0 atbildēt