local-stats-pixel fb-conv-api

Vispareizākais veids, kā izvēlēties, par ko balsot vēlēšanās 201824

31 21

Reklāmas plakāti uz autobusiem, mājām, bukletos ir apdāvināti ar spārnotiem solījumiem. Ziņās nepārtraukti noliek vienus, bet slavē citus. Bet par kuru partiju balsot vēlēšanās? Reāli, bez emocijām, tikai ar faktiem. To visu var uzzināt, apskatot iepriekšējās Saeimas balsojumus. Pašlaik sanāk, ka Saskaņai tomēr vairāk rūp LV iedzīvotājs. CaK nereklamēja SC (es tikai to secinu), bet viņš uzfilmēja piemēru kā izvēlēties par ko balsot vēlēšanās.

31 21 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000
1. Fakts kas apgāž tavu izteikumu par Saskaņu. Saskaņa vairākas vēlēšanas ir bijusi starp top partijām, pēdējās pat uzvarēja, bet pat necenšas iekļūt koalīcijā, lai realizētu dotos solījumus. Un opozīcijā esot, necenšas rādīt problēmas koalīcijas partijām, kas ir ļoti slikts opozīcijas aktivitātes novērtējums. Kā tad Saskaņā parāda ka tai rūp Latvijas iedzīvotāji? Un tas ir neņemot vērā notiekošo Rīgā un referendumu par 2. valsts valodu.
21 0 atbildēt
Apriebusies jau tā utaino autobusu reklāma!emotion
15 0 atbildēt

Ja Tev džekiņ saskaņa turpinās šitā maksāt, drīz ekrānā neietilpsi.

14 0 atbildēt

CaK ir totāli plānprātīgs idiots...

Nekustamā īpašuma (vienīgā) nodokļa atcelšana it totāls absurds un populisms, pie tam ļoti sekls...

Ja tādu likumu pieņemtu- viņš pats pirmais, kopā ar visiem biezajiem, pārreģistrētu katru savu īpašumu uz citu personu(omēm, tantēm, bērniem utt...) un VISPĀR NAFIG nemaksātu nekādus nodokļus... Kas principā gan jau arī bija projekta mērķis- parasts mirstīgais tur ietaupīs vidēji pāris simtus- biezaia pārdesmit tūkstošus gadā... Un sociāli neaizsargātākajam slānim- "robs valsts budžetā", ko viņš ar iegūtajiem pārsimts eiro nenosegs(medicīna, pensijas utt)... Kamēr biezjam galam iespēja vēl uzkrāt vai investēt liekus pārdesmit tūkstošus...

Kura intereses tad tiek sargātas, ko?  emotion 

Var runāt par nodokļa aprēķia pamatotību un tml... Bet gvelzt bulšitu par atcelšanu var tikai idioti...  emotion 

12 0 atbildēt
Mix avatarsMix

Un tu būtu objektīvs?

9 0 atbildēt

Tu takš neko nejēdz.

8 0 atbildēt

Sveiks! Šo dzirdu jau kuŗo reizi no jūsu partijas priekšstāvjiem. Diemžēl to uztvert kā vairāk par skaļiem saukļiem nevaru. Nav nekāda pamata domāt, ka savāksit 51%, lai varētu iztikt bez koalīcijas. Jo, ja vēlaties likvidēt koalīciju, tad visvienkāršāk to būs izdarīt.

Pats balsošu par Progresīvajiem. Īstis un godprātīgs sociāldomekrātisks virziens ir tas, kas vajadzīgs, lai celtu labklājību darba ņēmējiem un mazajiem, vidējiem uzņēmējiem, nevis tikai lielajiem uzņēmumiem un ārvalstu investoriem. Tāpat nopietna un atbildīga pieeja zaļajai polītikai ir ļoti svarīga.

6 0 atbildēt

Nezinu, kā citiem, bez es nezinu, par ko atdot savu balsi. Manā uztverē ir pilnīgs bardaks, un nevienam nevar ticēt. Balsot jāiet obligāti. Šogad būs ļoti grūta izvēlē. Kā pārējie spoki domā? Varbūt komentāros izsakiet savas domas. emotion 

5 0 atbildēt
Nav par ko balsot! Visus vinuviņus pie sienas. Mums ir gudri iemācījušies perspektīvi domājoši jaunieši, kas spētu mainīt valsti. It īpaši pēc redzētā kas notika ar iepriekšējiem! Ok teiksiet neesam varvari utt. Tad katrai partijai no sākums ir jāizdara izmaiņas un tād jāprasa par viņu balsot. Runāt jau visi māk.
5 0 atbildēt
Tikai JKP nekadus kaimiņus ar kā piepi..t valsti elvē
4 1 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

Nav ko klausīties tukšā muldēšanā, bet jāatceras ko katra partija paveikusi līdz šim. Nav ko klausīties arī šādos troļļos kā šis apalītis, kurš tendenciozi slavina SC par vienīgo it kā tautai draudzīgo balsojumu. Kur palika divvalodības aizstāvji, migrantu velkomisti, krievu skolu aizstāvji, uzturēšanās atļauju tirgotāji, šmuce Rīgas satiksmē, centrāltirgū, pilsētas labiekārtošanas darbos u.t.t.

1 0 atbildēt

Jaizvelas, ko sirds liek  emotion 

1 0 atbildēt
Tikai ne Sasksņa... Bet skumjākais, ka neko citu īsti nav pat ko ieteikt.
3 2 atbildēt

Izvēle vienkārša - KPV LV. Vai kādai partijai valsts pastāvēšanas vēsturē ir bijušas tik daudz melno kampaņu un tik ļoti apmelota? Domāju, ka nevienai, visiem no Kaimiņa partijas ir bail dēļ augstajiem reitingiem, un viņi taisās atlaist daudz nevajadzīgu ierēdņu.

Un raksta autoram - kādā veidā Saskaņai rūp LV iedzīvotājs, ja visi saskaņieši braukā ar jaunākajiem džipiem un kas notiek ar Rīgu? Un tas resnis video ir par KPV, viņš pats to ir teicis vairākkārt.

3 3 atbildēt

Ieejiet vēlēšanu mājas lapā un iepazīstieties ar sarakstiem un katru kandidātu atsevišķi. Uzzināsiet cik īpašumu, auto un kredītu pieder katram utt. https://sv2018.cvk.lv/pub/CandidateLists Neviens neliedz vēlēšanās likt mīnusus par nevēlamiem kandidātiem.

0 0 atbildēt

Cilvēks jau zin, ka vajag 😂

0 0 atbildēt
jābalso par kpv.lv na*uj visus citus. cak smird
5 5 atbildēt

Latviju sāk okupēt varas pārstāvji neklapē ar savām ļutaušu ausīm,tad par ko ir jabalso???

0 0 atbildēt