local-stats-pixel fb-conv-api

Vēlēšanas Meksikā6

Cīņai Sveiks!

Šodien, Meksikā notiek prezidenta vēlēšanas. Vislielākās ispējas uzvarēt ir Andresam Manuelam Lopesam-Obradoru (Neo-boļševiks). Otro vietu ieņem liberālis, Ričards Anajs. Bet vai kādi no šiem, kreisi orientētiem politiķiem var glābt Meksiku no nabadzības un noziedzības?

0 3 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000
Meksika ir latīņamerikas krievija!!!Tur cilvēka dzīvībai nav vērtības!!!Vaņka un Pedro tik slaktē un kuli kasa!emotion
1 1 atbildēt

Ne tikai prezidenta vēlēšanas notika nu jau kā aizvakar, bet arī reģionu mēra amatu kanditātu vēlēšanas. Ja ļoti gribās salīdzināt ar Krieviju, tad vienīgā kopīgā lieta ir naudas atmazgāšana. Meksikā vienīgi valdība nejaucas iekšā iedzīvotāju darīšanās. Stāvi uz ielas dzer alu un skaties kā policists stūķē sev mutā Tacos.

Vēl viena nianse, atšķirībā no LV, nomainoties vadošajai partijai, vienmāršie strādnieki, tas ir tie kas strādā valdzības darbus pazudē darbu, ja paliek vecie pie vadības, neviens nezaudē darbu, ta kā nekas jau nemainīsies.

Viena lieta tikai nav saprotama, ne jau valdība ir vainīga, bet gan vairāki tūkstoši uzņēmēji. Reāls piemērs, pizza hat asv maksā 7,99 plus tax (9.03usd), minimālā alga 10usd/h, meksikā tā pati pica 220 pesos, jeb 12usd, minimālā darbinieka alga patlaban 74peso, 3 usd dienā nevis stundā. Toties, izejvielas ir 3x lētākas nekā ASV. Jautājums, kādēļ nevar maksāt algu lielāku? atbilde, bet neviens jau nemaksā, kaut gan varētu, jo izmaksas visam ir lētākas, apdrosināšana, nodokļi un jau pieminētas izejvielas.

Patlaban Meksika dzīvo, kaut kur ap 90-95 gadu kā bija Latvijā, zin, jo pats jau 3 gadus te dzīvoju.

0 0 atbildēt