local-stats-pixel fb-conv-api

Valdība aizliedz mediju brīvību9

46 1

Ministru kabineta jaunie grozijumi , kuri stājās spēkā 02.02.2018 nosaka, ka Latvijas Republikas Teritorijā Medijiem ir aizliegts izpaust neglaimojošu informāciju par Latvijas Republikas Saeimas deputātiem, valsts instancēm un iepirkumiem. šādas informāijas izpaušanas gadijumā draud KRL 101.panta 2 prim daļā noteiktās soda sankijas...

.

Protams, Tas viss ir blēņas.

Ja Tu uzspiedi uz šī raksta dēļ skaļā virsraksta, man Tev ir sliktas ziņas...

46 1 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

ja ir aitas, kāpēc necirpt ?  emotion 

 emotion  *es tiešām brīnos par visiem tiem , kas feisītī  laiko un šēro tos sviestainos maldu rakstus, kas pēc virsraksta jau ir skaidrs, ka tā ir 1 000% īga hui*a.

8 0 atbildēt

Iedomājies tikai, ka nejauši piesekojot lapai lai laimetu  jaunāko iphone, pēc laiciņa tev tiks barota informacija par to, ka  Putins ir labākais saeimas kandidāts latvijā, un tiks veikti daudzi melnie PR gājieni pret labejam partijām

Ārprāts, nabaga nevainīgās labējās partijas!

2 0 atbildēt

Man patīk, ka atkal pieminēts Putins. Latvieši jau ir tā izzombēti, ka uzskata, ka saistībā ar Putinu viss ir negatīvs, bet ar Rietumiem viss ir pozitīvs un kaut kas savādāks ir meli un dezinformācija. Ja neesi spējīgs pats meklēt informāciju, bet pakļaujies kaut kādiem medijiem tad neviens likums tevi neglābs no viens vai otras puses propagandas.

1 0 atbildēt

Es jau sāku meklēt likumi.lv vai patiešām šajā norādītajā datumā ir tāds likums bijis ieviests, neko neatradu un tad tikai ieraudzīju apakštekstu pirmajā pargrāfā.

0 0 atbildēt
Mix avatarsMix

Varētu taisīt rakstus par viņu izmantotajām metodēm un kā tās strādā?  

0 0 atbildēt

Ura ura ura! Briva valsts, brivi cilveki!

0 4 atbildēt