local-stats-pixel fb-conv-api

Ušakovs ir sagrāvis Rīgas reitingu?7

Ušakova valdīšanas laikā vai viņa darbības/bezdarbības rezultātā Rīga pasaules pilsētu reitingā noslīdējusi uz 128 vietu (pēdējā starp Baltijas valstu galvaspilsētām).

Uzreiz aiz Rīgās 129.vietā atrodas Islamabāda, Pakistānā...

Es nezinu, kam vēl ir jānotiek, lai valdība beidzot sadūšotos un atlaistu nekam nederīgo Rīgas Domi!

23 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000
Krievu kolonisti Rīgā baisu korupcijas astoņkāji ir radījuši!!!
6 0 atbildēt
Mani ļoti kaitina ūžakovs, bet no tā zagļa nav iespējams tik vaļā, jo rīgā pus iedzīvotāju ir krievi un par savu krievu zagli balso viņi visi + vēl ir muļķi no latviešu kontingenta, kas arī atdod balsi tam zaglim.
6 2 atbildēt
Nevajag visas neveiksmes pierakstīt tikai vienam cilvēkam. Un nevajag visus nesmukumus pierakstīt vienai vienīgai domei. Un nejau saskaņa vainīga pie tā ka lv partijas plēšas savā starpā kā badīgibsuņi gatavi pārgrauzt viens otram rīkli. Un arī Rīgas iedzīvotājiem jāpieliek roka pie pilsētas celšabas. Un arī rīdziniekiem jābeidz graust vienam otru. To saliedētību kas ir kopības spēks mums jāmācās no citiem. Tāpat kā pierms atkritumu šķirošanas jāiemācās to ka mājas sadzīves atkritumi jāizmet tam paredzētajos konteineros nevis pieturu mistkastēs! Tā teikt jāsāk ar sevi.
1 1 atbildēt

Jā, 128. vieta ir briesmīgi zema.

0 0 atbildēt

Rīgas reitingu sagrāvuši tie ,kuri apzināti un noziedzīgi grauj Ušakova reitingu--un Ušakova vienīgā problēma ir tā  ,ka vin''s ir krievs ,,lai gan to neviens sūda latvietis  neatzīs..to ,ka Ušakovs  tiek  vajāts savas tautības dēļ..

0 3 atbildēt