local-stats-pixel fb-conv-api

Turcijas amatpersona: Hašogi līķis pēc slepkavības izšķīdināts skābē!?34

Saūda Arābijas konsulātā Stambulā, Turcijā, noslepkavotā žurnālista un Rijādas kritiķa Džamala Hašogi līķis pēc slepkavības sadalīts un izšķīdināts, piektdien paziņoja Turcijas valdošās Taisnīguma un attīstības partijas (AKP) amatpersona Jasins Aktajs.

Nožēlojami!

Kā cilvēki var ticēt šādām blēņām!!!

Vajadzētu nedaudz paiet skolā!

No savas prakses zinu, ka skābes uz cilvēka miesu iedarbojas visai gausi. Piemēram, sērskabe:

Koncentrēta sērskābe uz cilvēka audiem neiedarbojas nemaz! pats esmu mēģinājis.

Var tajā skābē ielikt pirkstu, un nekas nenotiek. Ja tūlīt skābi neitralizē ar sārmu (kaut ar parastām ziepēm), seku nav. Ja neskaita nelielas ķīmiskas traumas zem nagiem (viegla nieze), jo tur to skābi ir grūtāk neitralizēt (izmazgāt)!

Jā, atšķaidīta sērskābe - bojā audus, bet ne tādā ātrumā, kā to rāda filmās. Par iemeslu tam ir uz ķermeņa un audos esošie tauki.

Jā, ir daudzas skābes pasaulē, bet rūpnieciskai ķermeņu šķīdināšanai neizmanto nevienu, jo tas ir neefektīvi.

Ja būtu pretēji, tad 2.pasaules kara laikā koncentrācijas nometnēs līķu likvidācijai tiktu izman tota tieši šī metode - izšķīdināšana!

68 2 34 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 34

0/2000
Es lasu šo sensāciju un domāju, vai tā var būt?
9 0 atbildēt

 emotion  emotion 

4 0 atbildēt

...esot bijis kautkāda teroristu grupas piekritējs... emotion 

4 0 atbildēt

Topik gavno, avtor mudak!

1) Cilvēka līķi pavisam mierīgi var izšķīdināt skābē;

2) Skolām paredzētos ķīmisko reaktīvu komplektos ar lielu ticamību nebija koncentrēta sērskābe. Jo tiem eksperimentiem, kuri paredzēti skolu programmās, koncentrēta sērskābe nav nepieciešama. Pietiek ar deviņprocentīgu.

3) Par sālsskābi kuņģī izlasījis kaut kur bija, bet par organisma fizioloģiskajām bufersistēmām lasīt bija slinkums.

4) Sērskābe un sālsskābe nav vienīgās skābes pasaulē. Paņem organiskās ķīmijas rokasgrāmatu, un piedzīvosi dievišķu atklāsmi!

4 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

Un pasaulē ir tikai viena veida skābes, ja? Kā Tavuprāt var izskaidrot visus tos cilvēkus kas ir krituši par upuri apliešanai ar skābi?

2 0 atbildēt

Iesaku iedzert etiķa esenci.

2 0 atbildēt

Skābēs organika šķīst draņķīgi... Vai nu lēni, vai smirdīgi vai pat toksiski...  emotion 

Tāpēc autoram ir pilnīga taisnība- ar SKĀBĒM nekas nesanāks.

Bet ir tāds SĀRMS, kā NĀTRIJA HIDROKSĪDS (vecās labās ziepjuzāles), kas tādam pasākumam ir samērā piemērots - vēl trubas iztīrīs piedevām...  emotion 

Kas attiecas uz "HAŠOGi LIETU" - domāju ka tas ir kārtējais kremļa naftas mafijas "FLASHMOBS", lai "plebsam" būtu par ko cepties... Citādāk pēdējā laikā kaut kā tikai putlera mafijas kasjaki tiek piesaukti- nogāztais boings, Donbass, Skripaļs utt...

 emotion 

2 0 atbildēt

tā kā ejiet ar līkumu saudas arābijas vēstniecībām un citām viņu iestādēm---viņi ir slepkavas..pat tik tālu sarijušies naudu ,ka viņiem leika s,ka var darīt ko grib..slepkavot ,,gabalos griezt--turieties no saudiešiem pa gabalu  vai arī  trieciet tos atpakaļ no kurienes tie nākuši..

Sūda Latvijas valdība klusē..it kā normāli slepkavot vēstniecībās ,bet Krievijai visu laiku izdomā sankcijas...kretīni!!! Nu un kāda sankcijas pakalpīgie lavieši pret saudiešiem ieviesīs dzīvē??nekādas  !!  un tas nozīmēs ,ka LV atzīst slekavošanu--kā vispār ,tā valstu pārstāvniecībās,..Latvijā neviens pat nav domājis zur'[ikot piketu pie sauda arābijas vēstniecības..ģļēvu';li !!!!

1 0 atbildēt

100% mums atkal batonus ausís bāž "fake media"

Ir teorija, ka šis no sirdstrieka nomira, ir teorija, ka šis ir tikai kāds tēls un vesels kaut kur tusē.

Katrā ziņā mēs patiesibu diezvai uzzinasim.

1 0 atbildēt
Ka sauc kunga skabi kas saed metalu un kas aizsarga pret skabi?
1 0 atbildēt

Neaizmirsīsim arī par optima līnijas trubu tīrāmo sārmu.

https://en.wikipedia.org/wiki/Alkaline_hydrolysis_(body_disposal)

1 0 atbildēt

Tev pasam deretu padomat ,pirms te ziniti telot, ,,skabes specialist ,, .Ne jau pirmo reizi tadas lietas notiek, un laika dvieljugalvam  bija pietiekosi ,jo bija padomajusi par lidzinieku ,kurs pec slepkavibas staigaja pa pilsetu lai velak visi domatu ,ka zurnalists sveiks un vesels iznacis no vestniecibas... kamer istaa gabali kust skabes kokteilii un tiek noskaloti kanalizacija. Ta ir cilvekedaju valsts ,kas tadus gajienus atlaujas ,un jenkji (jobanie cilvektiesibu aizstavetaji)vel telo ka tic ,it ka bez varas zinjas viss noticis !  emotion 

0 0 atbildēt